Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Briljante trucs om je kind sneller in bed te krijgen en te houden

Wat zou het leven als ouder toch gemakkelijk zijn als het bedritueel elke avond zonder obstakels verloopt. Met deze briljante trucjes kregen deze ouders hun kind sneller in bed. Doe er je voordeel mee.

Advertentie
 1. Maak er een wedstrijd van

  Uitkleden gaat opeens razendvlug als je er een competitie van maakt. Wie het snelst zijn kleren uit heeft, heeft gewonnen.

 2. Tanden poetsen op muziek

  Tanden poetsen kan een ware uitdaging zijn. Deze moeder bedacht twee manieren om met een beetje muziek haar zoons langer hun tanden te laten poetsen. De eerste uitdaging die ze haar zoon gaf was om tijdens het poetsen twee keer ‘lang zal je leven’ te neuriën. Voor haar andere tactiek zette ze het favoriete nummer van haar zoon op. Hij mag pas stoppen met poetsen als het nummer is afgelopen.

  Advertentie

  TIP! Heb jij een echte vroege vogel in huis? Met deze slaaptrainers staat je kind nooit meer te vroeg naast je bed.

 1. Monster-spray

  Met deze spray hoef je niet nog tig keer de kamer van je kind te controleren op monsters. Voor het slapen gaan even sprayen in alle hoekjes en gaatjes en de kamer blijft de hele nacht monster-vrij.

  Lees hier meer tips voor als je kind bang in het donker is

 2. Stop een pool noodle onder het hoeslaken

  Rolt jouw kind nog regelmatig uit bed, dan is dit de perfecte oplossing. Het enige dat je nodig hebt is een pool noodle, oftewel zo’n kleurrijke schuimrubberen spaghettisliert, die normaal gebruikt wordt om lekker rond te dobberen in het zwembad. Stop de noodle onder het hoeslaken en zo creëer je een klein randje, waardoor je kind niet meteen uit bed kukelt.

Bron: Pinterest, Twitter – Beeld: Pinterest, Shuttertock