Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Déze sterrenbeelden vormen als ouders een fantastische match

Je sterrenbeeld zegt niet alleen van alles over je karakter, maar ook over jouw manier van opvoeden. Vinden astrologen, tenminste. Dit betekent dat sommige tekens elkaar versterken bij het ouderschap. Omdat ze op elkaar lijken of omdat ze elkaar juist aanvullen. Deze sterrenbeelden zijn volgens de astrologie een match made in heaven om samen een kind groot te brengen.

Advertentie

Heeft je partner een totaal ander sterrenbeeld dan hier wordt genoemd? No worries! Er is natuurlijk veel meer wat bepaalt of jullie het samen goed doen als ouders.

Ram (21 maart tot 19 april)

Met een Ram en een Leeuw als ouders valt er een hoop lol te beleven voor de kinderen. Deze ouders doen maar al te graag mee met spelletjes en zeggen nooit nee tegen een gek avontuur. Let wel op dat jullie genoeg tijd nemen om jullie eigen batterij weer op te laden.

Stier (20 april tot 20 mei)

Stieren zijn praktische types, wat goed samengaat met het enthousiasme waarmee een Leeuw het gezin leidt. De vasthoudendheid van de Stier zorgt voor een enorme toewijding aan het gezin. Daarom is de Leeuw zo’n goede match, die staat namelijk bekend om zijn loyaliteit.

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Tweelingen staan bekend om hun creativiteit. Het zijn vaak geweldige onderwijzers, die hun kinderen leren om niet alles voor zoete koek te slikken. De empathische Vissen houden de boel in balans: zij leren kinderen het verschil tussen denken en voelen. Door deze combi krijg je kinderen die sterk in hun schoenen staan.

Advertentie

Meer lezen: 8 dingen die gelukkige stellen ongevraagd voor elkaar doen.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Kreeften zijn zorgzaam en de Weegschaal heeft veel behoefte aan een harmonieus gezin, en zal daar altijd naar streven. Hoewel Kreeften vaak bekend staan als prikkelbaar, zijn ze vooral erg beschermend. Zet deze twee sterrenbeelden bij elkaar en je krijgt een veilige, stabiele omgeving voor een kind.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Hoewel een Leeuw goed samengaat met een Stier, is er nog een sterrenbeeld dat goed bij de Leeuw past: de Ram. Leeuwen en Rammen denken allebei graag groot en zijn gek op verrassingen. Ze geven dan ook geweldige feestjes en hebben totaal geen moeite om hun energieke kinderen bij te benen.

Maagd (23 augustus tot 22 september)

De praktische aard van de Maagd gaat verrassend goed samen met het avontuurlijke van de Boogschutter. Eigenlijk is het bij het ouderschap net als bij een goed komisch duo: eentje moet soms het gezicht strak in de plooi kunnen houden als de ander in lachen uitbarst.

Lees ook: Dit zegt jouw sterrenbeeld over jou als moeder. 

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Weegschalen hechten veel waarde aan balans. Dat gaat mooi samen met de Steenbok, die veel behoefte heeft om een veilige gezinsbasis te creëren. Jullie kinderen groeien hierdoor op in een stabiele omgeving.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Schorpioenen en Kreeften zijn samen geweldige ouders. Deze sterrenbeelden zetten hun gezin op de eerste plaats en zijn op een liefdevolle manier beschermend naar hun kinderen. Als het om jullie kroost gaat laten jullie niet met je sollen.

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Boogschutters zijn avontuurlijk en dat gaat bij het runnen van een gezin goed samen met het zorgzame van Vissen. Terwijl jij bezig bent met het plannen van jullie volgende grote reis, zorgt je partner ervoor dat alles verder ook reilt en zeilt.

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Hoewel een Steenbok en een Boogschutter totaal verschillende sterrenbeelden zijn, vullen ze elkaar als ouders perfect aan. Als jullie elkaars verschillen kunnen accepteren, profiteren de kinderen daar ontzettend van. Ze leren namelijk om vanuit meerdere perspectieven naar dingen te kijken.

Waterman (20 januari tot 18 februari)

De onafhankelijke aard van de Waterman gaat onverwacht goed samen met de behoefte aan een stabiel gezinsleven van de Stier. Deze twee sterrenbeelden vullen elkaar goed aan en zijn samen geweldige ouders.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Vissen zijn van nature vrij emotioneel, wat goed samengaat met de behoefte aan afwisseling van een Tweeling. Geloof ons: in dit huishouden is het nooit saai, en gelukkig is dat precies waar jullie van houden!

Dit zegt je sterrenbeeld over jou als vader.