Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
hb
door

Heel Holland bakt: de leukste traktaties!

Heb jij sinds Heel Holland Bakt, ook het bakvirus te pakken? Snappen we helemaal. Wij hebben daarom een paar leuke bakopdrachten voor je. Tien coole traktaties die allemaal in de oven moeten. Leuk voor jou om te maken en voor je kind om uit te delen. Allemaal klaar? Bakken maar!

Advertentie
 1. Tropische verrassing

  traktatie1
  Origineel, maar erg makkelijk te maken: palmboom-cakejes. Het enige wat je nodig hebt, is een cakeje, een chocoladekoekje. Die kun je natuurlijk kant-en-klaar kopen, maar de echte keukenprins(es) maakt het natuurlijk zelf. De bladeren knip je van papier. Leuk detail: het (drop)aapje dat in de boom hangt.

  Bron: Pinterest

  Handig! Hier vind je de de leukste en gekste taartdecoratie

 2. Mummie-hotdogs

  traktatie2
  Deze coole mummie-hotdogs zijn niet alleen leuk als verjaardagstraktatie, maar ook voor Halloween. Het enige dat je nodig hebt, is bladerdeeg en worstjes. En een dosis creativiteit natuurlijk. De oogjes maak je van suikergoed of snoepjes. Tip: kijk hier voor meer ‘griezelige’ traktaties.

  Advertentie

  Bron: Pinterest

 3. Duikertjes

  traktatie3
  Hoe leuk zijn deze kleine duikertjes? Kleur het deeg van cupcakes blauw en versier ze na het bakken met fondant of marsepein. De snorkels zijn eenvoudig te maken door het buigbare deel van een rietje af te knippen.

  Bron: Pinterest

 4. Grappige drollen

  traktatie3
  Voor de echte grappenmakers onder ons. Deze cakejes lijken als twee druppels water op de bekende drol emoji. Benodigdheden: cakedeeg, spuitzak en snoep of fondant om oogje van te maken. Je kunt ook kant-en-klare suikeroogjes kopen natuurlijk.

  Advertentie

  Bron: Pinterest

 5. Monsterlijk

  traktatie4
  Ook deze grappige cakejes zijn geschikt voor zowel verjaardagen als voor Halloween. Een beetje baktalent heeft dit zo gemaakt. De tanden zijn gemaakt van stukjes witte amandel.

  Bron: Pinterest 

 6. Net McDonalds

  traktatie
  Ze lijken net echt: deze lekkere hamburger-cakejes. Het brood en de burger maakt je van cakebeslag. De garnering van marsepein. Hier gaat je kind zeker mee scoren op school.

  Bron: Pinterest

 7. Aapjes voor aapjes

  traktatie1

  Is je kind een dierenvriend? Dan zijn deze aapjes een leuke traktatie. Het cakeje versier je makkelijk met hagelslag en kleine ronde koekjes. Kijk hier voor nog meer leuke traktaties met het thema jungle.

  Bron: Pinterest

 8. Zomer in de bol

  traktatie1

  Tover een plakje cake om tot een strandje en je kind heeft een super leuke en zomerse traktatie om uit te delen in de klas.

  Bron: Pinterest

 9. IJsje?

  traktatie

  Hoe gezellig zien deze ijsjes eruit? Cake bakken, op een ijsstokje prikken en in het glazuur dopen. De versiering kan je aan je kind over laten. Hoe gekker, hoe beter! Tip: hier vind je nog veel meer zomerse traktaties.

  Bron: Pinterest

 10. Komische krabbetjes

  traktatie
  Als laatste willen we jullie deze leuke krab-cakejes niet onthouden. Ze zijn eenvoudig te maken door middel van cakejes, snoepjes en satéprikkertjes.

  Bron: Pinterest

Redactioneel – Offer – Prenataal onderzoek

BellySisters

Je zwangerschap vereeuwigd in een 3D-beeldje

Bekijk de mogelijkheden