Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
jarig
door

Is jouw kind vandaag jarig? Dan is hij niet de enige!

Vandaag zijn de meeste Nederlanders jarig. Meer dan 50.000 mensen blazen op 25 september de kaarsjes uit. Eind september is sowieso erg populair: bijna alle dagen aan het eind van deze maand staan in de top 10 verjaardagen.

Advertentie

De verklaring waarom er zoveel baby’s in september worden geboren, is simpel. Ze zijn allemaal verwekt in december. Inderdaad in de donkere dagen rond Kerst.

Kinderfeestje

Al die jarigen betekent ook heel veel partijtjes. De voorpret van zo’n kinderfeestje begint bij samen uitnodigingen maken. Wij geven je tips voor het knutselen van uitnodigingen passend bij het thema van het feestje.

Ook voor het organiseren van het kinderfeestje zelf hebben wij een lading tips voor je. Alles draait tenslotte om de planning. Wat bereid je weken van te voren al voor en wat kan wachten tot de dag zelf? Wij vertellen het je.

Tip: 9x leuke inspiratie voor kinderfeestjes binnenshuis

Advertentie

Niet in september jarig?

Op de tweede plek van de lijst met populaire verjaardagen staat 10 april. Ook op 15 april, 3 mei en 5 mei zijn veel mensen jarig. Wanneer het minst aantal mensen jarig zijn? Dat is natuurlijk op 29 februari, omdat die datum maar eens in de vier jaar voorkomt. Maar vergis je niet, toch ben je een van de 10.000 jarigen, als je op 29 februari geboren bent. De kerstdagen en Nieuwjaarsdag zijn ook geen populaire verjaardagen. Dit komt omdat er op die dagen geen bevallingen worden gepland.

Hier de beste tips voor de lekkerste traktaties

Bron: NOS 

Zwangerbox partnerpagina Albert Heijn 2022

Albert Heijn

Bekijk de website