kinderwagen
door

Lifehacks: 8 oplossingen voor de kinderwagen

Dagelijks met de buggy in de weer? Dan komen deze situaties je vast bekend voor. Vanaf nu nooit meer stuntelen met de kinderwagen dankzij deze handige hacks:

  1. Aan het hannesen met het in- en uitvouwen van de kinderwagen? Plak er stickertjes op. Plak sticker nr. 1 op de hendel om de wagen open te klikken, en ga zo maar door. Zo zie je aan de hand van de genummerde stickers precies welke stap je (je partner, oppas of opa en oma) moet uitvoeren.
  2. Is het handvat van de kinderwagen versleten? Wikkel er tape omheen voor meer grip, net als bij een tennisracket of hockeystick, en de buggy oogt weer als nieuw.
  3. Aan het winkelen? Hang een karabijnhaak aan de kinderwagen zodat je daar de tassen aan kunt hangen en je jouw handen vrijhoudt voor de buggy.
  4. Valt de wagen achterover wanneer je je kind optilt? Door gewicht om het voorwiel te wikkelen blijft de kinderwagen stevig op de grond. Onder andere verkrijgbaar via Bol.com.Ook handig! 28x briljante hacks die elke ouder wil weten
  5. Bevestig de kinderwagen met twee riemen aan de hoofdkussens achterin de kofferbak, zodat je deze als het ware strak kunt trekken en omhoog kunt hijssen. Zo neemt de kinderwagen niet de hele kofferbak in beslag.
  6. Plaats een deurhanger over de gangdeur, waar je bij thuiskomst de kinderwagen aan kunt hangen. Nooit. Meer. Struikelen.
  7. Creëer winterbanden voor de kinderwagen, voor meer grip op een glad wegdek. Dit doe je eenvoudig door kabelbinder om de voorband te binden en kort te knippen.
  8. Met een rolletje reflectietape kun je de kinderwagen customizen zodat deze beter zichtbaar wordt in het donker.

    Nog meer hacks: 13 rare hacks van ouders die stiekem briljant zijnFoto: Shutterstock