Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Binnenspeeltuin spelen jongen
door

Peppa Pig krijgt een eigen binnenspeeltuin (en 7 andere attracties rond een bekend figuurtje om te bezoeken)

Alle Peppa Pig-fans opgelet! In winkelcentrum Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam opent 10 februari de eerste indoorspeeltuin in Europa van het bekende tv-varkentje Peppa Pig.

Advertentie

Kinderen tussen de 1 en 8 jaar kunnen binnenkort naar hartenlust springen in (virtuele) modderpoelen. De nieuwe binnenspeeltuin bevat twaalf verschillende zones waar kinderen kunnen spelen en picknicken. Pak je agenda er maar vast bij: deze indoorspeeltuin opent zijn deuren op donderdag 10 februari 2022.
Lees ook: 6x binnenspeeltuinen die net even anders zijn

Boomhut, fort, schoolbus en meer

Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin is een plek waar kinderen zich kunnen onderdompelen in de wereld van de populaire Britse animatieserie Peppa Pig. Jouw kind kan straks los in de boomhut van Peppa Pig, het fort van broertje George, de schoolbus van mevrouw Gazelle, de trein van Opa Pig en de supermarkt van Mejuffrouw Konijn.
Lees ook: 11 coole binnenspeeltuinen volgens blogger Alwiene Waals

Meer (indoor) speeltuinen rond bekende figuren

Deze indoorspeeltuin is de eerste in Europa die draait om tekenfiguur Peppa Pig. Maar er zijn meer leuke activiteiten (binnen en net buiten Nederland) waarin bekende televisiefiguren de hoofdrol spelen:

 • Mattel Play! Sevenum
  In deze binnenspeeltuin kunnen kinderen zich vermaken in de werelden van hun favoriete tv-helden: brandweerman Sam, Thomas de Stoomlocomotief, Angelina Ballerina, Bob de Bouwer en meer. Mattel Play! is voor kinderen van 2 tot 10 jaar.
 • Avonturenboerderij Molenwaard
  Op deze boerderij kunnen peuters en kleuters spelenderwijs ontdekken. Verdwaal in het Wilgendoolhof, melk koeien in de stal, maak een ponyrit, bezoek de oude molen en maak kennis met bekende figuren Fien en Teun.
 • Nijntje museum 
  Dit museum is een mooie ontdekkingsruimte voor peuters en kleuters. De prentenboeken van Dick Bruna zijn de inspiratie voor deze werelden. Zo is er het verkeersplein, de dierentuin en nog veel meer.
 • Plopsa Indoor (Nederland)
  Verken de donkere grotten, ga op de vliegende fietsen en ontdek wat deze binnenspeeltuin nog meer te bieden heeft. Plopsaland in Coevorden is een indoorpretpark voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud. Er is voor ieder iets leuks te doen.
 • Plopsaland De Panne (België)
  Voor kinderen van alle leeftijden is Plopsaland in België leuk. Oudere kinderen kunnen in attracties met veel snelheid terwijl de kleinsten worden opgewacht door figuren als Samson & Marie, K3, Bumba en Maya de Bij én sinds kort ook Peppa Pig.
 • Plopsa Indoor Hasselt (België)
  Wil je Kabouter Plop en al z’n vrienden ontmoeten? Ga dan naar Plopsa Indoor Hasselt in België. Maar er lopen meer bekende figuren rond in het park, waaronder de clowntjes Bumba en Bumbalu. Er is hier een binnen- en buitengedeelte voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud.
 • Plopsa Coo (België)
  Nóg een Plosalandpark in België. Deze Plopsaland is een stuk kleiner dan de voorgaande, maar heeft alsnog genoeg attracties voor een leuke dag. Dit park ligt in de Ardennen. De kleintjes kunnen net als echte kabouters op de rug van een konijn kruipen en een ontdekkingsreis door het bos maken. Iets oudere kinderen genieten van een razendsnel ritje in de bobslee.

Bron: Peppa Pig World of Play – Beeld: GettyImages

Danique Beijer

Redactioneel – Offer – Luiers en billendoekjes

Luiers en billendoekjes

Bekijk de acties