Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Happy Healthy Mama – Jaleesa Isabella stelt zich voor

Dit is onze nieuwe vlogger Jaleesa Isabella, 27 jaar en getrouwd met haar grote liefde Simeon. Samen wonen zij in Almere en zijn ze trotse ouders van de levendige Joachim (4) en pientere Salomé (1,5).

Advertentie

In deze video stelt Jaleesa Isabella zichzelf en haar gezin voor en heeft ze groot nieuws: er is een derde baby onderweg!

Over Happy Healthy Mama

Naast haar drukke bestaan als moeder werkt Jaleesa parttime als gezinscoach. Ze vindt het belangrijk om lekker in haar vel te zitten en houdt enorm van sporten, lachen, lekker en verantwoord eten, shoppen voor de kinderen (en uiteraard voor haarzelf) en muziek. Daarnaast probeert ze haar kinderen zo groen en bewust mogelijk op te voeden. Haar video’s gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen rondom haar persoonlijke lifestyle. Kort samengevat een Happy Healthy Mama! Om de week staat er op dinsdag een nieuwe vlog online.

Meer vlogs

Ken je de Papaklas al? Papaklas is een serie vlogs om aanstaande vaders voor te lichten over alles wat te maken heeft met baby’s. Maar wél op een mannenmanier.

Redactioneel – Offer – Vitamine D en K

Vitamine D en K

Voor voldoende voedingsstoffen
Bekijk nu