Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meisje (8) schrijft bestseller over haar irritante broertje

Als je een irritant broertje hebt, hoeft dat niet per se een nadeel te zijn. Het kan je ook inspireren. Zo schreef de achtjarige Nia Mya Reese een opstel over haar rol als grote zus. En guess what? Het is een boek geworden én staat in de lijst van bestverkochte boeken van onlinewinkel Amazon.

Advertentie

How to deal with and care for your annoying little brother is de naam van het boek. Tijdens een interview met CBS News vertelt het meisje uit de Amerikaanse staat Alabama dat ze de opdracht kreeg om een opstel te schrijven over haar talent. Ze koos als onderwerp haar irritante broertje van vijf jaar en hoe ze met hem omgaat als grote zus.

Universele lessen van een grote zus

Na het schrijven van het opstel moedigde moeder Cherinita haar dochter aan om het verder uit te werken. Volgens Nia Mya was het slechts een paar dagen extra werk om er een boek van te maken. Het boek bevat universele lessen over geduld, vriendelijkheid en liefde.

Eigen dromen volgen

Op de vraag wat het boek het meisje heeft opgeleverd, antwoordt Nia Mya: ‘Ik heb geleerd om mijn eigen dromen te volgen.’ Vanaf afgelopen november is het boek al te koop en sindsdien is het ook direct al een enorme bestseller.

Bron: CBS News 

Advertentie
Redactioneel – Offer – Ovulatietest

Ovulatietest

Jouw 2 meest vruchtbare dagen
Vind je hier