Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Het nieuwe Ouders van Nu kookboek voor zwangeren: Dineren voor twee

Sushi, carpaccio, een plank vol Franse kazen: als je zwanger bent, staan ze even op de zwarte lijst – soms lijkt het wel alsof je niets meer mag eten. Zonde, vinden wij op de redactie van Ouders van Nu, want er zijn juist heel veel lekkere dingen die je wél mag. En die nog goed voor je zijn ook: als je slim eet, profiteert de baby meteen met je mee. Daarom zijn we, samen met foodblogger Kee Huidekoper, de keuken ingedoken voor een nieuw kookboek voor alle ouders in spe: Eten voor twee.

Advertentie

Food is power

Als je zwanger bent, gaat alles wat je eet ook linea recta naar je baby. Dat is bekend. Maar wist je ook dat bepaalde etenswaren extra goed zijn in die negen maanden? Om zwangerschapskwalen te lijf te gaan bijvoorbeeld, of om je baby extra weerstand te geven.

In ons gloednieuwe kookboek vind je meer dan veertig snelle, gezonde en makkelijke recepten voor tijdens én na de zwangerschap. Want ook als je net bevallen bent, kun je wel wat extra power gebruiken.

Ook handig: het boek staat ook vol herkenbare anekdotes, tips en praktische informatie. Wat kun je het best eten als je groen ziet van misselijkheid? Hoe deal je met zwangerschapscravings? En waar kikker je van op als je moe bent?

Kookboek met korting

Je krijgt nu € 2,50 korting* op Eten voor twee (+ gratis verzending)! Bestel het boek op boekenwereld.com/etenvoortwee en gebruik de kortingscode ‘904-11251

Advertentie

Artikelen van Ouders van Nu ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Redactioneel – Offer – Prenataal onderzoek

BellySisters

Je zwangerschap vereeuwigd in een 3D-beeldje

Bekijk de mogelijkheden