Ouders van Nu app

Hoe werkt de Zwanger & Baby app van Ouders van Nu?

Altijd en overal informatie over jouw zwangerschap kunnen checken? Met de gratis Zwanger & Baby app van Ouders van Nu lees je dagelijks wat je moet weten over je zwangerschap én de tijd daarna: van de ontwikkeling in je buik tot je baby’s eerste verjaardag. Hier een stap-voor-stap uitleg hoe de app werkt.

Ogen     Download de app voor iPhone
.    Download de app voor Android

Advertentie

Wat je kunt verwachten:

 • Relevante info en weetjes over je zwangerschap en de groei van je baby afgestemd op jouw uitgerekende datum of de geboorte datum van je baby.
 • Dagelijks een handige tip.
 • Een lijst met (meer dan 2000!) babynamen waarin je je favorieten kunt bijhouden en delen.
 • Meepraten met andere (aanstaande) ouders via het forum.
 • Relevante artikelen, video’s en nieuws van Ouders van Nu.

Zo werkt de Zwanger & Baby app:

 1. Als je de app op je iPhone of Android-toestel gedownload hebt, kun je van start gaan. Log in met je Ouders van Nu account of maak een nieuw account aan. Er volgt een pagina waarop je je voorkeuren kunt aangeven.
 2. Maak de keuze: ben je in verwachting of al trotse ouder? Afhankelijk van wat je hebt doorgegeven, volgt een week- of maandbeschrijving over de ontwikkeling en groei van je baby.
 3. Van week tot week: als je in verwachting bent, kun je elke week van je zwangerschap lezen wat er met je baby en lichaam gebeurt. Je ziet hoe groot je baby is en leest handige artikelen die je voorbereiden op het krijgen van een baby.
 4. Van maand tot maand: als je een baby hebt, lees je informatie over de ontwikkeling van je kind. Wanneer begint je baby met brabbelen? En wanneer komen de eerste tandjes door? Ontdek wat je elke maand kunt verwachten.
 5. Babynamen: op zoek naar een naam voor je baby? Met onze babynamenlijst gaat je dat zeker lukken. Je kunt je laten inspireren door de namen die wij hebben toegevoegd, maar je kunt zelf ook eigen namen toevoegen. Voeg zelf favorieten toe aan de lijst door met je vinger op het sterretje te tappen en de naam in te vullen. Je kunt je favorieten namen vervolgens delen met je partner (iemand anders kan natuurlijk ook).
 6. Forum: ben je op zoek naar advies van ervaringsdeskundigen? Praat mee met andere (aanstaande) ouders op ons forum. Je kunt reageren door in te loggen met je Ouders van Nu account.
 7. Ook leuk om te lezen: op de pagina ‘Ook leuk om te lezen’ vind je relevante artikelen, video’s, nieuws en acties van Ouders van Nu.

Opmerkingen of vragen? Mail ons gerust via redactie@oudersvannu.nl