Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Back to basic: 10x blotevoetenpaden

Voor mij is dit het ultieme zomergevoel: op je blote voeten lopen! Gelukkig zijn er hiervoor speciale blotevoetenpaden in Nederland. Erg leuk om een keer met je kind(eren) te doen. Daarom hier een lijstje met 10 leuke blotevoetenpaden, verspreid over heel Nederland.

Advertentie
 1. Blotevoetenpad in Schoorl

  Blotevoetenpad buitencentrum Schoorlse Duinen in Schoorl
  Dit blotevoetenpad bij Buitencentrum Schoorlse Duinen in Schoorl is klein, maar fijn. Over 150 meter voel je met je voeten allerlei verschillende ondergronden. Vlak ernaast ligt bovendien Speelbos Zandspoor, een fantastische plek om met water en zand te spelen.

 2. Blotevoetenland bij Erve Brooks in Gelselaar

  Blotevoetenland bij Erve Brooks in Gelselaar Twente
  Bij deze boerderij in een klein dorpje in de Achterhoek kun je naast de museumboerderij en de binnenspeeltuin ook kiezen voor het avonturenpad van 2 kilometer of het Blotevoetenland. Op dit land kun je heerlijk over verschillende ondergronden lopen en je komt uit bij een eilandje waar kinderen in het water kunnen spelen. Ideaal!

 3. Blote Voeten Zeebodempad in Kraggenburg

  Blote Voeten Zeebodempad in Kraggenburg Zuiderzee
  In Kraggenburg wandel je over de bodem van de voormalige Zuiderzee. De 2,5 kilometer leg je spelenderwijs af over 15 verschillende ondergronden. En hoe heerlijk: je begint het pad met een speciaal voetenbad.

 4. ’t Blôde Fuottenpaad

  Blôde Fuottenpaad
  Blotevoetenpad Opende ligt in natuurgebied Westerkwartier in Groningen. Je loopt door de modder, over water en gras, maar vooral de relaxte hangmatten onderweg maken het pad uniek.

  Advertentie
 5. BloteVoetenPark in Brunssum

  Blotevoetenpad in Brunssum
  In Zuid-Limburg loop je heerlijk koel in het bos van het Schutterspark door het BloteVoetenPark. Met grappige voetenspelletjes, evenwichtsbalken en hindernisbanen.

 6. Natuur- en Blotevoetenpad bij Hof van Twello

  Natuur- en Blotevoetenpad bij Hof van Twello
  Op deze bezoekboerderij tussen Apeldoorn en Deventer is van alles te doen: lekker genieten op het terras, inkopen doen in de streekwinkel, spelen in de speelwei en natuurlijk het Natuur- en Blotevoetenpad van ongeveer 2 kilometer. Zwemspullen mee!

 7. De Jutterskeet in Den Haag

  blote voeten Jutterskeet Den Haag
  Op het strand van Kijkduin in Den Haag vind je de Jutterskeet. Ga zelf ook jutten, doe de juttersspeurtocht en huur een echte metaaldetector! Grote kans dat je Ome Jan en hulpjutter Rob tegenkomt, altijd op zoek naar bijzondere schatten van de zee. Ze vertellen de prachtigste verhalen over de spullen die ze hebben gevonden.

 8. Blotevoetenpad in Zeewolde

  Blotevoetenpad Zeewolde
  Dit blotenvoetenpad ligt op recreatieboerderij de Sternhof en is 800 meter lang. Doe ‘m op je gemakje, rust tussendoor uit bij de hoge bungelbanken en bewonder de bloementuin, moestuin en het labyrint. Bij inlevering van oude schoenen ontvang je bovendien een klein cadeautje.

  Advertentie
 9. Hoeve Bouwlust in Maasland

  Blotevoetenpad Hoeve Bouwlust Maasland
  Stap met je blote voeten door de klei op het blotevoetenpad van Hoeve Bouwlust. Heerlijk! Loop naast de klei ook door het losse zand, het warme stro, de kleikorrels en over boomstammen. In de zomer zorgen de maïsplanten er bovendien voor dat het pad een leuk doolhof wordt.

 10. Blotevoetenpad in Heeswijk

  Blotevoetenpad Heeswijk Dinther
  Bij kinderboerderij Dier & Tuin Weide in Brabant zijn er verschillende blotevoetenpaden die je kunt lopen. Onderweg kom je maar liefst 25 leuke hindernissen tegen. Je begint de wandeling met ranja en cake. Na afloop voelt het gek om weer op schoenen verder te lopen.

Redactioneel – Offer- Multivitamine

Multivitamine

Biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, foliumzuur en B12
Shop nu