Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
meisje op schommel speelpark

9x de leukste speelparken in Nederland voor peuters en kleuters

Ben je geen fan van massale pretparken, bijvoorbeeld omdat je nog jonge kinderen hebt? Ga dan voor kleiner en overzichtelijker. Dit zijn de leukste speelparken, van Drenthe tot in Noord-Limburg.

Advertentie
 1. DippieDoe (Best)

  zweefmolen dippiedoe
  Dit Brabantse attractiepark heeft een binnen- en buitengedeelte, dus is ook op regenachtige dagen te bezoeken. En hoewel DippieDoe ook een achtbaan heeft voor de grotere durfallen, zijn veel attracties gericht op jonge kinderen. Extra leuk: met een dagticket kun je dezelfde dag gratis naar het strandpark van Aquabest! Bestel je DippieDoe kaartje hier met korting.

 2. Sprookjeswonderland (Enkhuizen)

  sprookjeswonderland enkhuizen
  Een soort mini-Efteling voor de kleintjes met een sprookjesbos, een kabouterdorp met bij ieder huisje een ander liedje, varende bootjes, een treintje en meer betoverende speelplekken. In het kasteel van prinses Violinde kun je genieten van een prachtige sprookjesvoorstelling.

 3. Speelpark Oud Valkeveen (Naarden)

  speelpark oud valkeveen
  Met de bekende vliegende bijtjes, een mini-achtbaan, zwanenbootjes, een piratenboot, een klimvulkaan en ook nog eens een heerlijk strand! Bij slecht weer kun je naar de 1500 m2-grote indoor speelhal.

  Advertentie
 4. De Julianatoren (Apeldoorn)

  julianatoren
  In dit mini-pretpark staan meer dan 60 attracties zoals de dino tour, helikopterbaan, safaribaan en een echte draaimolen.

 5. Speelpark Klein Zwitserland (Tegelen)

  speelpark klein zwitserland
  Het stoere en spannende avonturenbos is onze favoriet, maar ook piratenland, kleuterland en de prachtige midgetgolfbaan zijn ontzettend leuk!

 6. Speelpark de Swaan (Langedijk)

  speelpark de swaan
  Dit park bestaat uit 5 grote speeltuinen met verschillende thema’s: Torenrijk voor de kleine klimmers, de Rijring voor de snelheidsduiveltjes, de DwergBerg, Zandland en de 3sprong. En dan is er ook nog Liedjesland, waar allerlei kinderliedjes tot leven komen…

 7. Kabouterland (Exloo)

  kabouterland
  Hier ontdek je de wereld van de kabouters: loop door het konijnenhol, de trollengrot en (langs heel veel leuke dieren) naar de raadselachtige kasteelruïne.

  Advertentie
 8. De Dierense Speeltuin (Dieren)

  dierense speeltuin
  De Dierense Speeltuin (in de buurt van Arnhem) is een enorme speeltuin met een speelkasteel, zweefmolen, paddenstoelenpaviljoen en een waterspeelplek.

 9. De Batavier (Alkmaar)

  de batavier speelpark
  Speelpark De Batavier is een combinatie van een speeltuin en een speelpark met attracties als de Luna Loop, Kabelbaan en de Splash. En als je uitgespeeld bent, mag je ook nog een rondje midgetgolf doen op de baan!

Meer leuke uitjes in eigen land:

11 x de leukste natuurspeeltuinen
10 x de allerleukste pretparken voor peuters en kleuters
7 leuke oplaadplekken voor het hele gezin

Handig voor onderweg:

Commercieel – Hema – Offer – Hydrofieldoeken

Hydrofieldoeken

Drie multifunctionele hydrofiel doeken
Shop nu