Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Kind is aan het spelen in een ballenbak in een van de leukste binnenspeeltuinen

10 coole binnenspeeltuinen

Zelf vind ik het qua drukte en herrie best een uitdaging, maar Sam doe ik er een groot plezier mee: een paar uur naar een binnenspeeltuin. Rennen, klauteren en glijden, hij is er moeiteloos uren zoet. Inmiddels weet ik dat als ik een plek uitzoek met lekkere koffie, gratis wifi en goed overzicht, ik het er ook best naar mijn zin kan hebben. Dit zijn 10 van die binnenspeeltuinen die ook heel prima zijn voor ouders.

Advertentie
 1. De Goudvis

    1. De Goudvis

  Dit grote binnen- en buitenspeelparadijs in Sint Maartenszee is top! Ze hebben er trampolines, helikopters, glijbanen, klauterbanen en nog veel meer. Binnen alleen al zijn er drie verschillende ruimtes. Kinderen raken hier echt niet uitgespeeld. Fijn is de softplay-hoek, waar kleintjes zich veilig kunnen uitleven.

 2. Bubbeljungle
  2. Bubblejungle

  De Bubbeljungle in Leiderdorp is de afgelopen maanden flink verbouwd en dat is te zien! Er is een fietsbaan bijgekomen en kinderen kunnen nu in de Bubbelcars, een soort botsautootjes met rubberen stootranden. Cool! En heel relaxed dat ouders gratis naar binnen mogen.

 3. Het Land van Jan Klaassen

  3 JanKlaassen
  Weer of geen weer, in deze heerlijke binnen- en buitenspeeltuin in Braamt kun je altijd terecht. Naast de speeltoestellen zijn er een poppentheater, een poppentheatermuseum, een waterspeeltuin (wel droge kleren meenemen) en zelfs een spookhuis.

 4. De Ballebak
  4. De Ballebak

  Deze speeltuin met binnen- en buitengedeelte in Zoetermeer heeft maar liefst vier etages vol springkussens, ballenbakken en oneindig veel klim-, klauter- en glijtoestellen. Het aparte gedeelte voor de kleintjes heeft een perfecte plek: vlak naast de tafels en stoelen voor ouders en begeleiders. Zo kun je je kind goed in de gaten houden vanachter je koffie.

  Advertentie
 5. Spelekids

  5. Spelekids

  Volgens een van mijn collega’s is Spelekids in Loosdrecht hét indoorspeelparadijs van ‘t Gooi. Met een ballenbak, speeltoestellen, trampolines, skelters, een klimmuur en gave glijbanen. Alles is ruim opgezet en er is veel daglicht. Dat maakt het ook voor ouders een fijne plek.

 6. Ballorig
  6. Ballorig

  De speelparadijzen van Ballorig vind je door het hele land. Er zijn maar liefst 37 vestigingen. Springen, klimmen, kruipen, glijden, ze kunnen er al hun energie kwijt. Reken er maar op dat ze daar uren druk mee zijn, maar geen nood: er is goede wifi én ouders en begeleiders betalen geen entree.

 7. Pret inn
  8. PretInn

  De naam zegt het al: dikke pret in de deze binnenspeeltuin in Malden. Naast het speciale speeleiland voor de jongste kinderen zijn er toffe klimtoestellen, springkussens, glijbanen, steps, een traptreintje op een rail en meer. Vanuit een van de gezellige loungehoeken kun je je kind goed in de gaten houden, terwijl je geniet van iets lekkers uit de brasserie. Topplek!

  Advertentie
 8. Avontura
  9. Avontura

  Rennen, racen, lekker gek doen en op avontuur, het kan en mag allemaal bij Avontura in Enschede. Het zoontje van een van mijn collega’s gaf hier zijn kinderfeestje en dat was een groot succes! Hij is met z’n vriendjes lekker losgegaan op de verschillende speelpleinen, zoals het klauterplein, ballenplein, bouwplein, sportplein en de klimvulkaan.

 9. SchatEiland
  10 schateiland

  Voor landrotten die een dagje piraat willen zijn is dit overdekte avonturenparadijs in Voorthuizen een aanrader. Kinderen kunnen er klimmen en klauteren als echte piraten, schatgraven met de kapitein, goud zoeken, springen, glijden en schieten met kanonnen. Het supergrote overdekte speelparadijs heeft eilanden, een onderwaterwereld en een doolhof, alles om hun fantasie te prikkelen. En bij mooi weer kunnen ze ook lekker buitenspelen.

 10. Adventuredome
  11 Adventuredome

  Adventuredome in Hellevoetsluis is één groot avontuur. In het indoorgedeelte kunnen ze onder meer lasergamen en glow-in-the-dark-golfen en buiten heb je ook nog een tokkelbaan, een stormbaan en een piratenschip. En wat na al die leuke actie óók een feestje is voor ouders: op de terugweg in de achteruitkijkspiegel zien dat ze met rode wangen in slaap zijn gesukkeld.

  Binnenspeeltuinen zijn een ideale plek om een kinderfeestje te vieren. Voor meer leuke ideeën voor kinderfeestjes kijk je natuurlijk op  Kidsproof.nl.

Zwangerbox partnerpagina Teva (sudocrem en Inoli badolie) 2022

Teva (Sudocrem)

Bekijk de website