Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5 fantastische zomervakantie-uitjes (deel 2)

Eén van de duizend leuke dingen aan vakantie is dat er dan tijd is voor… uitstapjes! Samen met alle Kidsproof-collega’s verzamelden we onze grootste aanraders en die delen we drie weken lang met je. Hier weer een serie.

Advertentie
 1. Wereldreis onder de grond

  Hoe zou het diep in de ijsgrotten van IJsland zijn? En hoe voelt het om af te dalen van een duizelingwekkend klif in de Grand Canyon, om bij een miljoenen jaren oude grot te komen? De film Amazing Caves in Omniversum in Den Haag neemt je mee op een heel spannende ontdekkingsreis. Door het grootbeeld lijkt het alsof je er écht bent (brrr!). Tip: voor de tweede film op dezelfde dag betaal je maar € 5,50.

 2. Bezoek het Koninklijk Paleis

  Het Paleis op de Dam, dat móet je een keer van binnen hebben gezien. Doe een rondleiding met Prins Louis (zes t/m acht jaar) of als je negen jaar of ouder bent: met Jacob, een jongen uit 1642. Kun jij het mysterieuze raadsel van de gouden olijftak oplossen? Voor ouders is er ook een speciale toer langs de prachtige zalen.

  Advertentie
 3. Word jij een held?

  Kom deze zomer naar Aviodrome in Lelystad om meer dan honderd vliegtuigen te bekijken én de spectaculaire nieuwe expositie over honderd jaar Marine Luchtvaartdienst. Test meteen ook even je kracht, inschattingsvermogen en evenwicht op de nieuwe stormbaan en ontdek of jij het in je hebt om een held te worden.

 4. Citytrip Enschede

  Na een relaxed weekend in Enschede zijn we verliefd geworden op deze gezellige, levendige stad in het Oosten. Met haar Oude Markt vol terrassen, hippe winkels en fijne Kidsproof-zomerevents. Het voelt als het kloppend hart van Twente!

  Advertentie
 5. 40 jaar PLAYMOBIL

  Nog tot 28 augustus: vijftig levensgrote en duizenden héle kleine PLAYMOBIL-poppen in het Limburgs Museum in Venlo! Met heel veel miniatuurwerelden en speeltafels die de ontwikkeling van dit fantastische speelgoed laten zien. Jeugdsentiment voor papa en mama en een speelparadijs voor kinderen.

Alwiene Waals

Alwiene Waals blogt voor Kidsproof.nl over de leukste uitjes en kinderactiviteiten in Nederland. Samen met haar zoontje Sam verkent ze de nieuwste speeltuinen, pretparken, musea, koffie-places en kidsproof-restaurants. Ze hebben een gedeelde passie voor films, lekker eten en reizen en vinden zo altijd weer een leuk nieuw plekje om in de Kidsproof-blogs te delen.

Redactioneel – Offer – Ovulatietest

Ovulatietest

Jouw 2 meest vruchtbare dagen
Vind je hier