Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

7x de fijnste binnenspeeltuinen en indoor speelplekken

Verras jouw kind deze herfst met een ochtend of middag in een van deze zeven fijne binnenspeeltuinen. Met glijbanen, trampolines, peuterhoekjes en speelgoedpaarden zit er voor elk kind wel iets leuks tussen. Die zal lekker slapen vannacht!

Advertentie
 1. De Drentse Koe in Ruinderwold


  Pas op, als je de kinderen meeneemt naar deze speelboerderij willen ze niet meer mee naar huis! De Drentse Koe in Ruinderwold is een waar speelwalhalla. Klimmen boven de oude koeienstal, een verwarmde speelmanage, een glow in the dark verdieping en nog veel meer. Tip: neem ook een kijkje buiten, als het weer het toelaat.

 2. Flight Deck 53 in Hilversum


  Niet iedereen heeft zo’n coole trampoline in de achtertuin staan. Gelukkig kunnen kinderen bij Flight Deck 53 in Hilversum alsnog al hun gekke sprongen oefenen. Dit trampolinepark is gevestigd in de rijksmonumentale Clemenskerk. Speciaal voor kinderen tot 4 jaar is er ook een leuke peuter/kleuterochtend met vrolijke spelletjes op de trampoline. Jij mag ook meedoen!

 3. Kidszoo in Noordwijkerhout


  Een binnenspeeltuin, een escaperoom voor kinderen en een fijne plek voor ouders in één. Dat is KidsZoo in Noordwijkerhout. Een perfect plekje om de kinderen, ook de kleintjes, een dagje te laten rondrennen en spelen. En ondertussen kun jij uiteraard dat lekkere appeltaartje van de Olmenhorst eten. Ook fijn: het is hier altijd heerlijk schoon.

 4. Indoorspeeltuin Plezier in Soesterberg


  Een leuke speelplek met fijne mensen! Indoorspeeltuin Plezier wordt namelijk doordeweeks gerund door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. En jouw kinderen? Die slingeren bij binnenkomst waarschijnlijk direct al aan een van de vrolijk gekleurde speeltoestellen.

  Advertentie
 5. Boerderij De Flierefluiter in Raalte


  Nog zo’n leuke speelboerderij is de Flierefluiter in Raalte. Dit indoor speelparadijs bestaat uit meerdere verdiepingen met glijbanen, een evenwichtsparcours en een blokkenzolder met luchtkussens. Natuurlijk mag een kijkje bij de dierenvriendjes op de kinderboerderij ook niet ontbreken!

 6. Spelekids in Loosdrecht


  Bijna alle leuke speelmogelijkheden die je maar kunt bedenken vind je bij Spelekids in Loosdrecht. Denk aan een ballenbak, speeltoestellen, trampolines, skelters, een klimmuur en gave glijbanen… Voor ouders met peuters is een heerlijk afgeschermde peuterzone waar kleintjes tot 3 jaar kunnen scharrelen. Handig!

 7. Speelparadijs Cowboys & Indianen in Coevorden


  Lekker rollen door de ballenbak, springen op het springkussen en balanceren op de touwbrug. Er is avontuur genoeg voor kinderen in Speelparadijs Cowboys & Indianen in Coevorden. Het speelparadijs is al geschikt voor de allerkleinsten vanaf 1 jaar, maar biedt ook toffe games voor oudere kinderen.

Kijk voor álle binnen én buiten speeltuinen bij jou in de buurt op www.kidsproof.nl.

Advertentie

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend

Ouders van Nu product – Baby Scheurkalender

Baby Scheurkalender

€ 14,99
Shop nu