Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Ik ben zwanger

Eindelijk mag ik het met jullie delen; ik ben weer zwanger! Als alles goed gaat krijgen we begin juli een derde. Heerlijk nieuws, vooral nu ik het na tien weken gelieg en gedraai kan vertellen aan vrienden, familie en collega’s. Wat een gedoe is dat stilhouden toch altijd.

Advertentie

Geheim houden

Terwijl ik ’s avonds om half negen gestrekt op de bank lag en alles vergat (ik heb zelfs een hele dag een pan op het vuur laten staan terwijl ik naar mijn werk was) loog ik me door de eerste weken heen. ‘Nee ik ben met de auto/heb blaasontsteking/hou niet van alcohol etc..’ Voordat ik zwanger was van Feike verwachtten we al eerder een baby en namen we het niet zo nauw met het stilhouden. We hadden de hele wereld verteld dat we een baby kregen, maar vervolgens was er geen kloppend hartje op de eerste echo te zien en moesten we overal ook het slechte nieuws delen. Best confronterend, daarom hield ik nu mijn mond tot na de eerste echo. Maar die hebben we nu op zak. Tegen de jongens zeggen we nog even niks tot er echt een duidelijke buik te zien is. 40 weken is voor ons al lang, kun je nagaan hoe eindeloos dat voor hen moet duren

Ouders van Nu product – Negen maanden dagboek

Zwangerschapsdagboek - om de mooiste momenten vast te leggen

€15
Bestel nu