Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
invulkaartjes babyshower voorspellingen
door

Komen de voorspellingen over de baby uit? Gebruik onze invulkaartjes bij de babyshower (download gratis!)

Natuurlijk is het niet te voorspellen hoe je baby er uit komt te zien, maar oh... wat zou je dat graag willen tijdens de zwangerschap. Wat wordt het geslacht? Lijkt hij op jou of je partner? Welke kleur ogen krijgt hij? Krijgt hij jouw neus of juist niet? En zo kun je uren doorgaan.

Advertentie

Niet alleen jij vindt het leuk om te fantaseren over hoe je kind eruit komt te zien, maar ook de mensen om je heen gissen maar al te graag mee.

Invulkaartjes voor babyshower

Harstikke leuk al die voorspellingen, maar wie zat er uiteindelijk het dichtst in de buurt van de werkelijkheid? Om dat later terug te kunnen kijken, hebben wij invulkaartjes gemaakt. Een leuke aanvulling voor tijdens de babyshower of als er tijdens de zwangerschap mensen op visite komen.

Hoe werken de invulkaartjes?

Het is heel simpel: je print de Ouders van Nu invulkaartjes uit en laat vrienden en familie hun voorspellingen opschrijven. Op welke dag en tijdstip wordt het kind geboren? Wat is zijn gewicht? Lengte? Haarkleur? En uiteraard mag ook iedereen de naam raden, aan jullie de taak om dan de lippen nog stijf op elkaar te houden. De kaartjes leveren ze uiteraard in bij de aanstaande ouders. Stop ze in een mooi doosje en je hebt een herinnering voor altijd. Leuk om terug te lezen!

Download de invulkaartjes

Goed, waar kun je de invulkaartjes vinden? De invulkaartjes download je hier. Uitprinten en voorspellen maar!

Advertentie

Lees meer:
Speel onze versie van 30 Seconds (mét gratis kaartjes)
Origineel kraamcadeau: onze babybingokaart voor nieuwe ouders
10 originele ideeën voor een babyshower geïnspireerd op celebrities

Ouders van Nu product – Zwangerbox & Babycadeau

Ouders van Nu

Zwangerbox & Babycadeau

GRATIS
Vraag aan