Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Origineel kraamcadeau: onze babybingokaart voor nieuwe ouders

Bingo! Een geweldig spel om te spelen en nóg leuker als je een baby hebt. Want wist je dat je het spel niet alleen hoeft te spelen met cijfers? Het kan ook met leuke of grappige gebeurtenissen die nieuwbakken ouders meemaken.

Advertentie

Heb jij net een nieuwe baby, komt er een baby aan of ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze Ouders van Nu bingokaart is speciaal ontworpen voor nieuwe ouders. Een leuke (en grappige) manier om de eerste maanden met het nieuwste familielid mee door te komen.

Hoe werkt de babybingokaart?

Op de Ouders van Nu babybingokaart staan zestien mijlpalen die iedere ouder in de eerste paar maanden met een baby meemaakt. Mijlpaal gehad? Dan kun je een dikke vink door het vakje zetten. Zijn alle vakjes afgevinkt? Bingo! Jullie hebben de eerste paar maanden glansrijk doorstaan.

Extra tip: schrijf op elke mijlpaal de datum van afvinken. Leuk voor in het plakboek of in een lijstje, want wij durven te wedden dat je die precieze data over een aantal jaar niet meer weet.

Download de babybingokaart

Goed, waar is die toffe babybingokaart te vinden? Hier kun je de Bingokaart voor nieuwbakken ouders downloaden. Print ‘m uit en geef hem bijvoorbeeld cadeau met één van deze handige kraamcadeau’s waar je kersverse ouders écht blij mee maakt.

Advertentie

Lees meer:
Speel onze versie van 30 Seconds (mét gratis kaartjes)
Wat geef je als kraamcadeau?
10 originele ideeën voor een babyshower geïnspireerd op celebrities

Beeld: GettyImages

Redactioneel – offer – Houten speelgoed: mooi en duurzaam!

HEMA

Houten speelgoed: mooi en duurzaam!

Vanaf € 1
Shop nu