Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Yes! Bij deze streamingdienst kijk je de komende 2 weken elke dag een gratis kinderfilm

Voorlopig zitten we nog thuis met de kinderen, het wordt een steeds grotere uitdaging om ze te vermaken. Daarom trakteert een streamingdienst de komende twee weken op gratis films, speciaal voor kinderen én ouders. Doe jullie chillpakken maar alvast aan en pak de popcorn erbij!

Als je zoveel op elkaars lip zit, schiet het er soms bij in om écht quality time te hebben met het hele gezin. Je bent vooral bezig met de boel draaiende te houden. En wat voor leuks kun je nog verzinnen als de meeste uitjes – de dierentuin, bioscoop, zwembad, speelparadijs – even niet kunnen? Pathé Thuis biedt uitkomst: tot en met 27 januari geven ze elke dag een gratis kinderfilm weg. Hoera voor de thuisbioscoop (want dan kun jij eindelijk ook even op de bank zitten!).

Advertentie

Welke films kun je verwachten?

De actie is gisteren begonnen, dus Pathé Thuis heeft nog dertien gratis films voor je in petto. De streamingdienst maakte samen met Cinekid een speciale selectie, waaronder De Kleine Vampier en Sing Song. Elke ochtend om 9.00 uur maakt Pathé via Instagram Stories en Facebook bekend welke film je kunt kijken. De film is alleen die dag, tot 23.59 uur, beschikbaar om te downloaden. Een film blijft 30 dagen in je account staan. Na het starten van de film heb je 48 uur om de film te bekijken. Ben je te laat? Helaas, morgen weer een nieuwe film!

Lees ook: Leeftijdsgrenzen films en games belangrijk?

Vandaag in de thuisbioscoop: Uilenbal

Heel eerlijk: met deze kou is het geen straf om binnen te blijven en een gezellige familiefilm op te zetten. Vandaag trakteert Pathé Thuis op de film Uilenbal, die gaat over de achtjarige Meral die net verhuisd is. Het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep die ze meeneemt naar het schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi, de stoere Jason en de verlegen Vito. Als Piepiep wordt gegrepen door een uil, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap is. Met aanstekelijke liedjes en kleine levens- en natuurlessen. Bekijk hieronder de trailer.

Tip! Series en films die perfect passen bij het sterrenbeeld van je kind

Artikelen van Ouders van Nu ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Shutterstock