Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Moeder met kindje staan symbool voor het vakantie dossier

Het Grote Vakantie Dossier

Op vakantie gaan met kinderen is ontzettend gezellig, maar er zijn wel dingen waar je rekening mee moet houden. Wat zijn geschikte bestemmingen met een baby? Hoe kun je je bijvoorbeeld het beste voorbereiden? En hoe vermaak je je kinderen op de achterbank tijdens een lange autorit. Voorkom vakantiestress: hier vind je de beste tips en vakantiebestemmingen voor een onvergetelijke vakantie met je kind.

Vakantie en zwanger

Ben je zwanger en wil je op vakantie? Goed plan! Ontspannen is goed voor jou en je baby. Hou wel rekening met een aantal dingen. Zo mag je niet vliegen tot je uitgerekende datum en sommige landen kun je nu beter even mijden.

Op vakantie met je baby

Voor het eerst op vakantie met je baby is best een uitdaging. Niet elke bestemming is geschikt voor baby’s. En niet elke accomodatie is babyproof. Dus waar reis je naartoe? Hoe ga je erheen? Wat zijn de risico’s? En waar moet je op letten? Hier tips om rekening mee te houden voor je gaat boeken.

Op vakantie met een peuter of kleuter

Op vakantie met kinderen vraagt om wat uitzoekwerk. Want ook al hebben ze niet veel meer nodig dan water en zand, veiligheid en kindvriendelijkheid zijn óók belangrijk. Waar let je op als je gaat boeken of op de bonnefooi weggaat? En nog veel meer als je op vakantie gaat met een peuter of kleuter.

Vakanties en dagjes uit mét korting

Nog geen vakantieplannen? Of blijven jullie dit jaar lekker in eigen land? Hieronder vind je vakanties en dagjes uit met flinke korting.

Ik ga op vakantie en neem mee

Een goede voorbereiding geeft je de kans om op vakantie echt te kunnen ontspannen. En natuurlijk is het ook erg fijn om jullie vertrouwde spullen mee te hebben.

Bestemmingen op thema

Zwangerbox partnerpagina Goedgemerkt 2022

Goedgemerkt

Bekijk de website