Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Sterrenbeeld vissen

11 redenen waarom Vissen een fantastisch sterrenbeeld is

Ze zijn supercreatief, gevoelig en heel begaan met het lot van anderen. Als laatste teken van de dierenriem komen de beste karaktereigenschappen van alle sterrenbeelden samen in Vissen. Hier alle karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Vissen op een rij.

Advertentie
 1. Vissen zijn altijd begripvol

  Vissen voelen feilloos aan hoe anderen zich voelen en trekken zich dat erg aan. Iedereen heeft een Vissen-vriend nodig in zijn leven, omdat ze je altijd beschermen en er alles aan doen om problemen voor je op te lossen. Ze zorgen graag voor vrienden en familie. Hun eigenbelang staat nooit voorop. Ook fijn: ze zijn heel tolerant en hebben nooit hun oordeel klaar. Ze accepteren iedereen zoals hij is. Vissen-kinderen zijn heel gevoelig. Het is goed om je ervan bewust te zijn dat je Vissen-kind veel oppikt van de stemming van mensen om hem heen.

 2. Vissen hebben fantasie en zijn creatief

  Vissen is één van de meest creatieve tekens van de dierenriem. Dansen, schrijven, zingen, schilderen, tekenen: grote kans dat je Vissen-kind er talent voor heeft en er later misschien zelfs zijn beroep van maakt. Wist je dat Michelangelo, Albert Einstein en Steve Jobs allemaal Vissen waren? Vissen staan open voor nieuwe ideeën en veranderingen en hebben een grote fantasie.

 3. Ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel

  Vissen zijn harde werkers en zetten zich altijd voor de volle 100 procent in. Een Vissen-kind neemt niet graag het voortouw, maar als het niet anders kan zal hij die verantwoordelijkheid wel op zich nemen. Vissen hebben namelijk een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vinden het niet fijn om ‘nee’ te moeten zeggen tegen een ander.

 4. Vissen zijn heel makkelijk in de omgang

  Vissen hebben een groot hart en veel liefde te geven. Ze zien altijd het goede in iemand en kunnen zich goed inleven in anderen. Een Vissen-kind leeft erg mee met andere kinderen of met dieren. Vissen geven liever dan dat ze nemen en delen hun geluk graag met anderen.

  Advertentie
 5. Ze zijn super loyaal

  Vissen is misschien wel één van de meest loyale tekens van de dierenriem. Voor Vissen is loyaliteit een must. Ze zijn heel gevoelig, dus als ze ook maar een heel klein beetje het gevoel hebben dat iets of iemand niet te vertrouwen is, zijn ze weg. Heb je eenmaal het vertrouwen van een Vissen gewonnen, dat heb je een beste vriend voor het leven. Vissen voelen precies aan wanneer jij een knuffel kunt gebruiken en staan op het juiste moment voor je klaar.

 6. Vissen gaan voor echte vriendschap

  Vissen hebben meestal geen grote vriendengroep. Dit komt omdat ze weinig waarde hechten aan oppervlakkige contacten, ze hoeven niet per se iedereen te vriend te houden. Vaak hebben ze een paar diepgaande vriendschappen waar ze heel zuinig op zijn en waar ze veel tijd en energie in steken.

  Meer weten? Lees hier meer over de karaktereigenschappen van de andere sterrenbeelden + superleuke filmpjes met meer uitleg.

 7. Vissen kunnen met iedereen overweg

  Eén van de beste eigenschappen van Vissen is het vermogen om zich aan te passen aan verschillende situaties en omstandigheden. Ze zijn hartstikke flexibel, als een soort kameleon. Ze begrijpen anderen vaak goed en veel mensen voelen zich bij Vissen op hun gemak.

  Advertentie
 8. Zijn kunnen heel goed alleen zijn

  Vissen zijn introvert en vinden het heerlijk om zo nu en dan alleen te zijn, ook al zijn het zeker geen eenlingen. Vriendschappen en relaties zijn voor Vissen namelijk heel belangrijk. Juist omdat ze zo begaan zijn met het lot van anderen, heeft een Vissen-kind ook behoefte aan afzondering. Alleen op zijn kamer kan hij alle gevoelens een plek geven en tot rust komen. Geef je kind af en toe de ruimte om helemaal niks te hoeven doen.

  Lees ook: 9 x waarom een introvert kind bijzonder is

 9. Vissen hebben een ‘zesde zintuig’

  Vissen hebben een geweldige intuïtie. Ze nemen beslissingen op gevoel en zijn niet dagenlang alle voor- en nadelen aan het analyseren. Vissen zijn heel goed in het lezen van lichaamstaal en zullen direct merken al iemand slechte bedoelingen heeft. Voor ouders vaak een geruststellende gedachten.

 10. Vissen zijn verrassend competitief

  Ze zijn makkelijk in de omgang en heel vriendelijk, maar als het om sport of spel gaat worden ze bloedfanatiek. Kijk niet raar op als je kind opeens schaakkampioen is of winnaar van het tennistoernooi op school. Maar weinig mensen realiseren hoe competitief een Vissen kan zijn als hij uitgedaagd wordt.

 11. Vissen brengen de beste eigenschappen van alle sterrenbeelden samen

  Vissen is het laatste teken van de dierenriem en als twaalfde teken heeft hij van alle elf voorgangers iets in zich. Vissen hebben een geweldig oog voor detail (zoals Maagd), zijn sympathiek en vrolijk (zoals Kreeft),  eerlijk en vriendelijk (zoals Boogschutter) en lopen over van de onschuld (zoals Ram).

Lees ook:

Zwangerbox partnerpagina Bon bébé 2022

Bon bébé

Bekijk de website