Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Midgetgolf banen

14x midgetgolfen, maar dan anders

Midgetgolf: het bestaat al zó lang en verveelt nooit. Als mijn zoon Sam bij zijn opa en oma in Hilversum logeert, brengt hij steevast met hen een bezoek aan de midgetgolftuinen in Lage Vuursche. Hier een lijstje met de favorieten van mijn Kidsproof-collega’s.

Advertentie
 • Midgetgolfen met dino’s

  Jurassic Parc Dino golf Gouda
  In Sluisdijk, vlakbij Gouda, kun je bij Jurassic Golf Adventure Park midgetgolfen tussen de dino’s. Echt, ze staan levensgroot tussen de verschillende banen in. Leuk voor mini’s én voor grotere avonturiers en daarmee een top uitje voor het hele gezin! Ook in Zwolle hebben ze dino-midgetgolf. In Dinoland Zwolle vind je naast de coole banen allerlei activiteiten in dino-thema, zoals een speurtocht, een klimparcours, fossielen zoeken en een gave speeltuin. Slecht weer? Er is ook een overdekte speelhal.

 • Glow Minigolf

  Glow in the dark midgetgolf
  Veel Kidsproof-collega’s wezen me op leuke glow-in-the-dark midgetgolfbanen. Hier een aantal favorieten. Een leuke baan in onderwaterwereldstijl vind je in Amsterdam, bij Powerzone. Een andere gave zit in Lelystad: FlashDome. In Nijmegen zit MysticGolf, in Scheveningen kun je terecht bij GlowGolf, in Leiderdorp bij BubbelGolf en in Enschede zit een super leuke GlowGolf-baan in junglethema. Weet jij nog een andere gave ‘glow-in-the-dark’ midgetgolfbaan? Deel hier je tip!

 • Footgolf bij Flevonice

  Footgolf voetgolf Flevonice
  In de buurt van Lelystad, in Biddinghuizen, kun je bij Flevonice footgolf spelen. Een soort combi tussen voetbal en golf. Op een uitdagend parcours van 10 holes probeer je een zo laag mogelijke score te halen. Pas op voor de waterobstakels, die zijn best moeilijk! Leuk extraatje is dat je gratis toegang krijgt tot Funpark 4 Kids als je bij Flevonice gaat footgolfen. Daar tref je een grote speeltuin met verkeersplein, grote glijbaan en trampolineparadijs.

 • Midgetgolfpark Friesland

  Midgetgolf park Friesland
  Als kind heb ik tijdens een vakantie met mijn ouders en broers deze midgetgolfbaan in Appelscha ontdekt. Ik vond het toen geweldig. Inmiddels heeft het park, naast het gewone circuit, ook een Zweedse viltbaan. De holes zijn hier gemiddeld anderhalf keer zo lang als op een gewone midgetgolfbaan. Een leuke uitdaging! Fijn is het zonneterras en de speeltuin bij de baan. Kun jij genieten van een koffietje terwijl de kinderen lekker spelen.

 • Midget Voetgolf

  Midget voetgolf Nieuw Vennep
  In Nieuw-Vennep vind je Indoor Midget Voetgolf. Dat is net even anders. Gebruik al je technieken om de bal in de hole terecht te laten komen. De laatste banen worden steeds moeilijker en spectaculairder, alsof je een echte finale speelt! Volgens mijn collega Barbara een echte aanrader.

  Advertentie
 • De Molenbaan

  Molenbaan midgetgolf Formerum Terschelling
  Breng je binnenkort een bezoekje aan Terschelling? Ga dan midgetgolfen bij de Molenbaan. Deze baan is mooi opgezet en is ’s avonds gezellig verlicht. Leuk is het speelplein naast de baan, met een springkussen, zandbak en uitgebreide speeltuin. De kinderen kunnen zich hier heerlijk vermaken, terwijl jij geniet op het terras.

 • Boerengolf

  Boerengolf survival Almere
  Midgetgolf, maar dan met een klomp aan een stok in plaats van een stick. En je speelt het niet op een baan, maar in het bos. In Almere kun je dit doen bij SEC-Survivals. Collega Susanne heeft dit laatst met haar gezin gedaan en zij waren erg enthousiast. Vooral de spelletjes die je onderweg moet doen om extra punten te scoren, waren een hit bij de kinderen.

 • Supa Golf

  Supa golf Landgoed Welderen Elst
  Supa Golf komt uit Australië en is gebaseerd op het echte golfspel. Je speelt het alleen met veel grotere golfclubs en grote, gekleurde kunststof golfballen. Hierdoor is het spel veel makkelijker dan gewone golf en dus top om samen met je kinderen te spelen. Een leuke baan is die op Landgoed Welderen in Elst, vlakbij Arnhem.

Ouders van Nu product – Zwanger- en Babybox 2022

Ouders van Nu

Zwanger- en Babybox

GRATIS
Vraag aan