Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x de allerleukste festivals met kinderen

Het festivalseizoen is weer in volle gang. Heerlijk genieten in de buitenlucht van muziek en lekker eten. En de kinderen kun je gewoon meenemen, want deze gezellige festivals zijn leuk voor jong én oud.

1. Fields of Joy Festival

Datum: Zaterdag 6 juli 2019

Advertentie

Fields of joy

Dit is er eentje om in te lijsten! Op dit festivalterrein aan het water in Oldenzaal, kun je met je voeten in het zand genieten van muziek, lekker eten en een fijne sfeer. Ook leuk voor kinderen, want er is een speciaal kinderprogramma voor de jonge bezoekers: de Speelhoek. Het zou dus zomaar kunnen dat ze niet meer naar huis willen.

2. KinderMuziekFestival

Datum: Zaterdag 6 juli en zondag 7 juli 2019

Kindermuziek festival

Op het KinderMuziekFestival in Bergen aan Zee kun je genieten van muziek uit de hele wereld gemaakt door en voor kleine en grote mensen. Terwijl jullie bovenop een bosrijke heuvel zitten en uitkijken over zee, kunnen jullie samen wegdromen. Dat klinkt toch heerlijk?

3.  TOOST Foodtruck Festival

Datum: Zondag 7 juli 2019

Toost foodtruck festival

De vrolijke kleuren van de foodtrucks, de heerlijke geuren die daaruit komen en het geweldige eten. Op het TOOST Festival in Soest hou je het makkelijk een hele dagje uit met het gezin. Lekkere hapjes proeven, genieten van het zonnetje én met de kinderen naar de kidscorner. Is jouw zoon of dochter fan van de zweefmolen of niet weg te slaan bij de poffertjeskraam? 

4. Schapenscheerdersfestival en Wolfeest

Datum: Zondag 21 juli 2019

Het is de hoogste tijd dat alle schapen weer geschoren worden. Dat is niet alleen fijn voor de dieren, maar óók leuk om eens te bekijken. In Balloo in Drenthe wordt er zelfs een heel festival georganiseerd rondom het schapen scheren met kramen met ambachtelijke producten, workshops en heel veel creatieve activiteiten voor de kinderen zoals een zeepje inpakken in een jasje van vilt, vlechten met wilgenteen en armbandjes maken.

5. Nickelodeon Familie Festival

Datum: Zondag 25 augustus

Nickelodeon familie festival

Het strand van Almere wordt deze zomer voor het eerst omgetoverd tot een écht familiefestival! Wat er te doen is? Van optredens van Nederlandse artiesten, tot meet & greets met YouTube sterren en een Silent Disco. Voor de allerkleinsten is er een speciale Nick Jr. Playzone én natuurlijk barst het festivalterrein van de leuke eettentjes en terrasjes. Klinkt goed toch?

Meer zomerse uitjes vind je op www.kidsproof.nl. Veel plezier!

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend