Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x met de kinderen naar het theater

Je ogen uitkijken, giechelen, op het puntje van je stoel zitten. Naar het theater met de kinderen is altijd een goed idee. Dionne van Kidsproof.nl verzamelde daarom vijf geweldige familievoorstellingen die door heel Nederland spelen. Sommige geschikt voor jonger publiek en andere ook leuk met grotere kinderen. Veel plezier!

Advertentie
 1. Festival voor de kleintjes

  Zinnenprikkelend, interactief én al jaren een favoriet op Kidsproof.nl. Festival ‘2 Turven Hoog’ is een kunst- en theaterfestival speciaal voor baby’s, peuters en kleuters. De bijzondere voorstellingen en kunstinstallaties zijn helemaal ingericht op de nieuwsgierigheid van de kinderen. Ze mogen kijken, dansen, ontdekken en spelen. En dit jaar is het festival éxtra lang, want het wordt de 20e editie.

  Leeftijd: 0-6 jaar

 2. Een prachtig sprookje

  Advertentie

  Een opera voor kinderen. De jeugdopera ‘Meermeisje’ is een echte muzikale aanrader. De familievoorstelling van Holland Opera vertelt het bekende sprookje over een jonge zeemeermin die haar stem en haar familie opgeeft voor een paar benen, uit liefde voor een jongen. Allemaal onder begeleiding van prachtige muziek.

  Leeftijd: 6+

 3. Gewone superhelden

  Wat doe je als je geen zin meer hebt om een superheld te zijn? De voorstelling ‘Gewoon Held’ gaat over vier superhelden die er helemaal klaar mee zijn. Daarom besluiten ze om voortaan ‘gewoon’ te zijn. Maar jezelf zijn zonder kostuum en superskills valt nog niet mee. Bij Kidsproof vinden we deze vrolijke kindervoorstelling leuk, omdat hij vol herkenbare situaties zit.

  Advertentie

  Leeftijd: 8+

 4. Door de ogen van een kind

  Iedereen kent het wel. Een tante die altijd een beetje gek doet of die ene vreemde oom. In de voorstelling ‘Hallo Familie’ kom je ze allemaal tegen. Je ziet een familie door de ogen van een kind steeds een beetje vreemder en vrolijker worden. Knuffels die tot leven komen, ouders die op hun handen gaan lopen en een oom die verandert in een boom. Hierna ga je zeker heel anders naar je familie kijken.

  Leeftijd: 8+

 5. Avonturen van een puberprins

  Het zit de Deense prins Hamlet even niet mee. Tijdens ‘Hamlet, de familievøørstelling’ word je meegenomen in het spannende en stoere leven van de puberprins. En dat zit vol haastige verkleedpartijen, grappige knokpartijen, swingende songs én een nachtbezoek van een geestverschijning. Kijk snel waar Hamlet bij jou in de buurt te zien is.

  Leeftijd: 8+

Veel plezier bij de voorstelling! Kijk voor nóg meer kindertheater op www.kidsproof.nl.

 

Bron hoofdbeeld: Festival 2 Turven Hoog

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend