Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

6x de leukste indooruitjes voor stuiterballen

Zit jouw kind bomvol energie? Dan wordt hij heel blij van deze indooruitjes geselecteerd door Kidsproof.nl. Daag elkaar uit voor een bowlingwedstrijd of leun achterover terwijl jouw kind zich uitleeft op de speeltoestellen.

Advertentie
 1. Spelen in boerderijthema

  Is jouw kind gek op de kinderboerderij? Dan is De Drentse Koe in Wolddijk een echte aanrader. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en het echte ‘boerengevoel’ ervaren. In de verwarmde speelschuur vind je een heuse speelmanege, een bouwzolder, een klim-en-glij-toren, een glow in the dark-verdieping en nog veel meer. Liever naar buiten? De Drentse Koe heeft ook een heleboel te gekke outdooractiviteiten.

 2. Wonderlijke speelwereld

  Play-In is het nieuwste indoor-speelparadijs van Utrecht en kinderen kunnen er van alles doen. Zo is er een toffe binnenspeeltuin met onderwaterthema. Compleet met een haaienbek-glijbaan en klautervulkaan. Is jouw kind gek van trampolines? Kies dan voor de Jump-In, óf kom langs bij de Climb-In voor een avontuurlijke klimuitdaging voor alle leeftijden.

  Advertentie
 3. Indoor attractiepark Kinderstad

  In het Limburgse Heerlen vind je een compleet overdekt attractiepark voor kinderen. Als je op zoek bent naar een plek waar kinderen zich uren kunnen vermaken, zit je bij Kinderstad goed. Ronddraaien in de draaimolen, kruipen door een klauterkasteel en racen in de botsauto’s. Het kan er allemaal! Tip: Kinderstad is ook een aanrader voor kinderfeestjes.

 4. Bijzonder bowlen

  Bowlen met uitzicht op het regenwoud of de skyline van San Francisco? Daar hoef je het vliegtuig niet voor in. In het Zuid-Hollandse Warmond vind je Lucky’s Bowling, een bowlingbaan met een waanzinnige videomuur. Tussen de strikes door zie je de meest prachtige beelden op de wand. Na afloop kunnen de kinderen ook nog even spelen in de binnenspeeltuin terwijl jij neerstrijkt in het restaurant.

  Advertentie
 5. Spectaculair klauteren

  Survival-activiteiten alleen voor oudere kinderen? Echt niet. In Adventure City in Rotterdam kunnen kinderen al vanaf 4 jaar op avontuur. Bij Kidsproof vinden we speleo een hele coole activiteit. Hierbij klauter je door een spannend gangenstelsel. Natuurlijk blijft klimmen ook een favoriet. Extra fijn is hier het indoor-puppy-klim-parcours op 1 meter hoogte.

 6. Plezier in de speeltuin

  In Soesterberg vind je Indoorspeeltuin Plezier. Een toffe speeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud die doordeweeks gerund wordt door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een heerlijke plek voor een middagje plezier voor de kinderen én ontspanning voor jou. Want je kunt hier heerlijk koffie drinken terwijl de kleintjes de speeltoestellen ontdekken.

Zitten deze tips helaas niet bij jou in de buurt? Kijk dan eens op www.kidsproof.nl voor alle indooruitjes in jouw regio.

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend

Redactioneel – Offer – Voeding zwangerschap

Eten voor twee

Het Ouders van Nu kookboek
Shop nu