Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

6x uitjes op grote hoogte

Ga samen de lucht in, bedwing de zwaartekracht op de trampoline of leer alles over de Nederlandse luchtvaart. Hieronder vind je zes kidsproof-uitjes in de lucht: ook super leuk voor de kleintjes.

1. Flight Deck 53


Kidsproof

Advertentie

Net nieuw en een heel leuk idee. Hilversum heeft er namelijk een gloednieuw trampolinepark bij… in een kerk. Flight Deck 53 heeft de oude Clemenskerk gevuld met een heleboel trampolines. Een bijzonder uitje en geschikt voor alle leeftijden. Vliegt jouw kind straks ook door de kerk?

2.  Klimpark 21


Klimpark 21

Ben je op zoek naar een actief en stoer uitje? In Klimpark 21 in Nieuw-Vennep klimmen de kinderen onder begeleiding over spannende hindernissen. Al vanaf vier jaar kunnen kleuters proberen de touwen te bedwingen.

3. Skywalk Wilhelminatoren


Kidsproof

Voor echte durfallen. Op 35 meter hoogte loop je over een glazen skywalk op de Wilhelminatoren in Vaals om samen jullie hoogtevrees te bedwingen. Het is het zweten zeker waard, want je hebt er prachtig uitzicht over het drielandenpunt.

4. Bostoren op Landgoed Schovenhorst

Zo’n 34 meter boven de grond klimmen en klauteren, dat kan in de Bostoren op Landgoed Schovenhorst in Putten. Het grappige bouwwerk torent boven de hoge bomen uit, maar zelfs op de top van de toren waan je je in het bos. Er is namelijk een mini-parkje bovenop.

5. Panoramalift in de Eusebiuskerk

 
TripAdvisor

Nog zo’n uitje waar je vlinders van krijgt: de Panoramalift van de Eusebiuskerk in Arnhem. Langs de indrukwekkende kerkklokken vlieg je in een glazen lift naar 73 meter hoogte. Spannend en een hele ervaring. Voor kinderen vanaf vier jaar zijn er ook leuke speurtochten beschikbaar.

6. Aviodrome


Aviodrome

Hoe vaak heb jij al ‘Kijk, een vliegtuig’ gehoord van jouw kind? Die grote machines zijn van dichtbij nog indrukwekkender. In Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad stappen jullie in de wereld van de vliegtuigen en krijg je weer even dat reisgevoel terwijl je kind zich piloot waant.

Op zoek naar toffe inspiratie voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter? Op Kidsproof.nl vind je óók een heleboel vrolijke feestideeën.

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend