Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Kidsproof

7x avontuurlijke speurtochten voor kinderen

Met een flinke dosis nieuwsgierigheid, én een speurtocht op zak, naar het bos of de duinen. Kidsproof.nl selecteerde 7 avontuurlijke speurtochten door het hele land.

Advertentie
 1. The Nature Game

  1-naturegame

  Voor die ene keer mag het schermpje ook mee de natuur in. In The Nature Game bekijken jullie de natuur van een Nederlands Nationaal Park opeens heel anders. Door de magische IPad zie je namelijk dingen die voor een gewone wandelaar geheim blijven. Al vanaf 6 jaar (onder begeleiding) te spelen in Nationaal Park Dwingelderveld of Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

 2. Letters zoeken met Careltje

  Wintertuinexperience

  Careltje de tak heeft een nieuw vriendinnetje, maar hij weet haar naam niet… Bij de Wintertuin Experience in Baarn helpen kinderen vanaf 4 jaar zoeken naar de verdwenen letters in de park. Hoe zou het vriendinnetje van Carel heten? Leuk detail: kinderen krijgen een schattige minikas mee.

  Advertentie
 3. Haagse Bos App

  haagsebosapp

  Dit puzzelavontuur doe je op je eigen smartphone. Met de kaart in de Haagse Bos App gaan jullie op zoek naar alle verstopte ooievaars. Bij elke ooievaar hoort een vraag of opdracht. Tip: voor kinderen onder de 6 is het ook al leuk om alleen de ooievaars te zoeken.

 4. Kinderspeurtocht in de Hortus

  hortusalkmaar

  In de mooie Hortus in Alkmaar krijgen kinderen een rugzakje mee met een vogelfluitje, loeppotje, schepje en meetlint. Bij elk nummer in de tuin hoort een opdrachtje waarbij kinderen interessante weetjes leren over de bloemen en beestjes. Al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Advertentie
 5. De Avonturenroute

  avonturenrouteharderbos

  Wat krijg je als je kinderen uit groep 7 een speelbos bedenken? Eén van de leukste speelbossen van Nederland natuurlijk. Door het Harderbos loopt de Avonturenroute (4 km), een speurtocht die jullie meeneemt over het vlonderpad, naar een vlot én bovenop een uitkijktoren.

 6. Betoverde speurtocht

  devloekvandebokkerijders

  Wist je dat de wandelpaden rondom het drielandenpunt in Limburg betoverd zijn? Met de speurtocht ‘De vloek van de Bokkerijders’ gaan jullie de betovering verslaan én wandel je langs prachtige plekjes.

 7. Mee met de Duinmagiër

  duinmagier

  In de duinen, bij Bezoekerscentrum de Hoep in Castricum. mogen kinderen een geheimzinnig logboek ophalen. Met dit logboek, een kaart en een rugzak vol speciale benodigdheden ontdekken jullie op de geheime plekken van de Duinmagiër.

Kijk op www.kidsproof.nl voor alle zwemplekjes en strandjes bij jou in de buurt.

Ouders van Nu product – Doodmoe & Dolgelukkig

De leukste voorbereiding op het vaderschap

€18,99
Bestel nu