Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Kidsproof

7x bijzonder binnenspelen voor peuters en kleuters

Het najaar komt er weer aan, wat betekent dat iedereen weer naar binnen gaat. Gelukkig hoeven de kids zich niet te vervelen, want Kidsproof selecteerde 7 indoor speelplekken die nét even anders zijn dan anders. Lekker overdekt én leuk voor de allerkleinsten.

Advertentie
 1. Kidszoo

  Kidsproof
  De binnenspeeltuin KidsZoo in Noordwijkerhout is al geschikt vanaf 1 jaar oud. Terwijl de kinderen rennen, glijden, en klauteren leun jij achterover op de luxe loungebank met jouw favoriete tijdschrift. Vanaf je plekje heb je bovendien altijd goed zicht op de speeltuin. Ook fijn: het is er altijd super schoon.

 2. De Speelfabriek

  Kidsproof
  Hup, aan het werk! In de Speelfabriek in Rotterdam mogen kinderen van 5 tot 12 jaar een dagje meehelpen in de speelwerkplaats. Op de werkplaats ga je alles zelf doen. Van race met zelfgebouwde auto’s tot friet bakken én van knikkerbanen maken tot een milkshake fietsen.

 3. DinoDome Gaia Zoo

  Kidsproof
  In GaiaZOO in Limburg kun je spelen tussen de dino’s. De DinoDome is een volledig overdekt speelparadijs vol dinosaurussen. Kinderen komen al klauterend over touwbruggen, langs watervallen en door klimtorens. Onderweg lijkt het net alsof de uitgestorven dino’s tot leven komen. Natuurlijk erg leuk om te combineren met de dierentuin.

 4. Kabonk

  Kidsproof
  Een speelparadijs van zeven verdiepingen! Bij Kabonk in Breda weet je zeker dat de kinderen nooit uitgespeeld zijn. Er zijn touwbruggen, peuterhoekjes, basketbal veldjes, een heleboel gave glijbanen en nog veel meer. Aan papa en mama is ook gedacht met gratis wifi, fijne werkplekken en overheerlijke koffie.

  Advertentie
 5. Pret Inn

  Kidsproof
  Pret Inn in Malden is echt een fijne binnenspeeltuin. Bekijk de speeltuin van boven met het leuke traptreintje óf neem een duikje in de ballenbak. Voor de hele kleintjes is er ook genoeg te doen: onder andere spelen met mega lego, meerdere glijbanen, een mini klautermuur en een voetbalveldje.

 6. De Toekomst

  Kidsproof
  Tussen de groene bladeren van de glijbaan en als een aapje door het klimdoolhof. Kinderen kunnen hun hart ophalen in de unieke binnenspeeltuin van De Toekomst in Hilvarenbeek. De speeltuin is compleet in jungle-thema met voor de allerkleinsten een speelhoek met geschikt speelgoed. Tip: breng ook een bezoekje aan het kinderrestaurant, daar hebben ze de lekkerste patatjes!

 7. Saraland

  Kidsproof
  Deze binnenspeeltuin is gewoon erg mooi van binnen. Bij Saraland, net over de grens van België, kunnen kinderen op avontuur in meer dan 10.000 m2 aan speelplezier. Het indoor gedeelte is gezellig ingericht met houtenklimtoestellen, een sprookjesachtig huis en natuurlijk eindeloos veel speelhoekjes.

Zit er geen speelplek tussen bij jou in de buurt? Kijk op www.kidsproof.nl voor alle binnenspeeltuinen in jouw regio.

Advertentie


Redactioneel – Offer – kindertablet

Kindertablet

Met ouderlijk toezicht
Bekijk hier