Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
halloween

8x heerlijk griezelige gezinsuitjes

Heksen, spoken en enge verhalen. In de periode rond Halloween valt er heel wat te griezelen: thuis en op andere plekken. Durven jullie het aan?

Advertentie
 1. De Griezelbus on tour

  Kidsproof
  Kent jouw kind de spannende verhalen van de Griezelbus en Dolfje Weerwolfje al? Dit najaar kun je een kijkje nemen in de enige echte Griezelbus tijdens de muzikale show van Paul van Loon. Samen met zijn band tovert Paul van Loon het theater om tot een griezelige wereld vol spannende verhalen, swingende muziek en geheimzinnige nachtwezens. Geschikt vanaf 6 jaar.

 2. Verkleed naar het Rijksmuseum

  Kidsproof
  Brrr… het spookt in het Rijksmuseum in Amsterdam. Op 31 oktober en 1 november 2020 mogen kinderen verkleed naar het museum komen. Verandert jouw kleine in een rammelend skelet of juist in een zwevende geest? En vergeet dat enge kostuum niet vast te leggen in de grote Voorhal. Kinderen vanaf 4 jaar mogen in daar achter een schildersezel een griezelig zelfportret maken.

 3. DippieBoe

  Kidsproof
  Dit jaar wordt voor het eerst DippieBoe gevierd in Attractiepark DippieDoe in Best. Tijdens DippieBoe verandert het park in een Halloweenfeest voor de allerkleinsten. Overdag zijn er leuke knutselactiviteiten in Halloween-thema die geschikt zijn voor kinderen vanaf 2 jaar. Durven jullie ook na 18.00 uur te blijven? Dan komen de spoken, mummies en heksen tevoorschijn.

 4. Griezeltrein Harderwijk

  Kidsproof
  Spannend! Van 21 t/m 24 oktober mogen kinderen mee met de Griezeltrein Experience in Harderwijk. Onderweg gaan de kinderen met een speurtocht op zoek naar de magische hond Bruno. Daarna wachten er nog een heleboel Halloween-activiteiten, zoals schminken, springkussen, pompoen schilderen en marshmallows roosteren.

  Advertentie

Thuis griezelen

Geen zin om eropuit te gaan, en griezel je liever dichtbij huis of thuis? Check deze 4 thuistips!

 1. Griezelwandeling

  Nu het weer vroeger donker is, kun je na het eten naar buiten voor een donkere wandeling. Extra spannend als je elkaar Halloweenverhalen vertelt! Vergeet niet onderweg de Halloweenversiering van andere huizen te bewonderen. Hoeveel pompoenen kun je spotten?

 2. Spookbladeren

  Verzamel samen met de kinderen een heleboel grote herfstbladeren in het bos en schilder deze wit. Met zwarte verf of markers kun je er grappige spookgezichtjes op tekenen. Leuk om als een slinger op te hangen of op het raam te plakken.

 3. Thuis in het spookhuis

  Het spookt! Organiseer een spannende Halloween spooktocht door het huis. Zet alle lichten uit en ga met een zaklamp op zoek naar de volgende aanwijzing. Pas op dat je onderweg niet schrikt! Tip: tover allemaal je (slaap)kamer om tot spookhuis. Achter welke deur zit het mooiste geestenpaleis?

  Advertentie
 4. Monsterlijke taart

  Samen een lekkere taart bakken is nooit vervelend, maar hoe leuk als het speciaal voor Halloween een monstertaart wordt! Je kunt aan de slag met (natuurlijke) kleurstof om de taart monsterlijke kleurtjes te geven en van marsepein kun je enge tanden maken.

Bekijk alle familievoorstellingen en evenementen bij jou in de buurt op www.kidsproof.nl

Redactioneel – Offer – Gezond tijdens en na je zwangerschap

Gezond tijdens en na je zwangerschap

Zwangerschapsvitamines
Shop nu