Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Big & Belg

Er zijn zoveel leuke kindvriendelijke adressen in Nederland. Barts Boekje Junior, een up-to-date adressensite met dagelijks nieuwe tips, selecteert de fijnste adressen voor ouders om te eten, drinken of slapen. Nieuwe hotspots én altijd-goed-klassiekers.

Advertentie

Big & Belg, Amsterdam

Naar Big & Belg ga je niet wanneer je niet van drukke printjes houdt. De Amsterdamse kinderwinkel puilt namelijk uit van kleurrijk bedrukte kinderkleding van (veelal Scandinavische) merken als Mini Rodini, Molo, Thiefs & Bandit, Popupshop, Caroline Bosmans, Bobo Choses, Beau Loves, Indikidual en Bangbang Copenhagen. Naast kleding vind je er ook een ruime keuze in spullen voor de kinderkamer, beddengoed, kadootjes en speelgoed. De drie vriendinnen achter het concept kopen alleen in wat ze zelf leuk vinden.

Om even uitgebreid te kunnen rondkijken, staat er een heleboel speelgoed waarmee de kids even zoet zijn. Kunnen de mama’s op hun gemak door de rekken struinen. Met de indeling van beide Amsterdamse vestigingen weten de vriendinnen sowieso wel raad: ze hebben alledrie de kunstacademie afgerond en ontwierpen al diverse kinderkamers.

Inmiddels zijn er twee vestigingen in Amsterdam, Winkel I in Oud West en Winkel II in de Pijp.

Big en Belg, Ferdinand Bolstraat 168, J.P.Heijestraat 83, meer info: bigenbelg.nl

Commercieel – Hema – Offer – Peuter dekbedden

Peuter dekbedden

Een zacht, katoenen dekbedovertrek
Shop nu