Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De 7 leukste vakantiekampen van 2018

Zonder ouders op stap, gave avonturen beleven én een heleboel nieuwe vriendjes maken. Reserveer nu alvast een plek voor een van deze toffe kampen in de zomervakantie, want voor je het weet zijn ze volgeboekt.

Actief & avontuur

Leeftijd: 5-13 jaar

Advertentie

Club Adventure
Club Adventure

Lekker naar buiten om te survivallen, de natuur te ontdekken of te helpen bij het verzorgen van dieren: Club Adventure in Overasselt en Oldenbroek heeft allerlei gave zomerkampen waarbij je van alles beleeft. Vindt je kind het nog een beetje spannend om op kamp te gaan? Je kunt ook kiezen voor kampen zónder overnachting. Kan-ie ’s avonds in z’n eigen bed bijkomen van alle avonturen.

Kamp voor Sterren

Leeftijd: 7-13 jaar

Sterkamp
Stichting de Ster

Kan jouw zoon of dochter wel een steuntje in de rug gebruiken? Stichting de Ster organiseert toffe vakantiekampen waar kinderen met allerlei leuke activiteiten werken aan hun zelfvertrouwen en weerbaarheid. Veel onbezorgde lol én zelfverzekerder thuiskomen, dat is nog eens win-win.

Summer Camp

Leeftijd: 4-11 jaar

Summer camp
Summer Camp

Ga je mee op summer camp? Yes please! Kampweek Engels voor Bengels is volledig in het… Engels dus. Door middel van sport, creatieve activiteiten en dans maken kinderen op een speelse manier kennis met de taal. De kampen worden in het hele land georganiseerd.

Leren programmeren

Leeftijd: 8-13 jaar

Bomberbot
Bomberbot

Kinderen van nu groeien op met computers en zijn er vaak superhandig mee. Is die van jou ook graag online bezig? Dan vindt-ie een van de Codekampen van Bomberbot vast fantastisch. Hier leren kinderen hoe je een website of game bouwt. Geen ervaring met programmeren is geen probleem, want je begint op Codekamp met de basisprincipes.

Voor ieder wat wils

Leeftijd: 7-19 jaar

Vinea kampen
Vinea Zomerkampen

Of je kind nu een waterrat is, een vreemde taal wil leren of een echte meidenvakantie zoekt: bij Vinea vind je zeker weten een passend vakantiekamp. Sportief, gezellig, leerzaam of avontuurlijk, welk kamp je kind ook kiest, dankzij de verschillende leeftijdsgroepen maakt hij al snel vrienden voor het leven.

Kinderbende

Leeftijd: 7-12 jaar

Kinderbende
Kinderbende

Speurneuzen en puzzelaars opgelet! Ga op kamp met Kinderbende en beleef spannende en magische avonturen midden in het bos. Tijdens elk kamp moet er een mysterie of probleem worden opgelost. Help jij mee? Er is ook een kamp in de herfstvakantie.

Bedwing de golven

Leeftijd: 8-16 jaar

Protest surfcamp
Protest Surfcamp

In slaap vallen en wakker worden met het geluid van de zee, leren surfen, suppen, raften en nog veel meer: deze vijf actieve dagen in Zandvoort worden de tofste van de héle vakantie. Reserveer nu een plekje voor het Protest Surfcamp, want het zit snel vol. Woon je in de buurt, dan mag jouw kind natuurlijk ook gewoon in zijn eigen bed slapen.

Benieuwd naar de rest van de kampen in jouw regio? Neem dan een kijkje op Kidsproof.nl!

Dionne van Veen

Dionne is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend.