Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5 fantastische zomervakantie-uitjes (deel 3)

De zomervakantie is natuurlijk hét moment om er een leuk dagje op uit te gaan. Samen met alle Kidsproof-collega’s hebben we onze aanraders voor je verzameld, die we de komende drie weken met je zullen delen. Bij dezen deel 3!

Advertentie
 1. Op zoek naar de Walvis

  Zet deze zomervakantie koers naar Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. En leer alles over de machtige walvis in de tentoonstelling, tijdens het peuterverhaal of de expeditie! En er is nog zoveel meer te doen en te ontdekken…

 2. Paleis Het Loo

  Kom tijdens de Prinsen- en Prinsessendag verkleed naar Paleis Het Loo in Apeldoorn. Laat je schminken, versier een kroon en maak een medaille. Je kunt ook genieten van het theater en koninklijke sporten, zoals pijl & boogschieten!

  Advertentie
 3. Naar het Binnenhof

  Waar leest de Koning de troonrede voor? Hoe ziet de Ridderzaal er van binnen uit? Dit en nog veel meer ontdek je tijdens de speciale kinderrondleiding van ProDemos op het Binnenhof in Den Haag. In de zomervakantie vrijwel iedere dag!

 4. Dino’s in Almere

  Stadslandgoed De Kemphaan in Almere staat in het teken van Dino’s met Dinospeurtocht, Dinotentoonstelling en levensgrote Dino. Trek gekregen? Bij Kip & Ei Dubbel-Op de Kemphaan hebben ze een echte Dino pannenkoek met een Dino verrassing.

  Advertentie
 5. Laatste kans!  Harry Potter: The Exhibition
   is alleen deze zomer nog in Utrecht! Ontdek alles over het tovenaarsleven van Harry en zijn vrienden in een reis langs je favoriete filmscènes en decorstukken. Echt een top uitje voor de zomervakantie!

 

BewarenBewaren

Alwiene Waals

Alwiene Waals blogt voor Kidsproof.nl over de leukste uitjes en kinderactiviteiten in Nederland. Samen met haar zoontje Sam verkent ze de nieuwste speeltuinen, pretparken, musea, koffie-places en kidsproof-restaurants. Ze hebben een gedeelde passie voor films, lekker eten en reizen en vinden zo altijd weer een leuk nieuw plekje om in de Kidsproof-blogs te delen.