Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De smaak van de feestjes te pakken

20-12-2013. Alle ogen, camera’s en iphones zijn gericht op ons kleine mannetje in zijn verjaardagsstoel. We hebben alles uit de kast getrokken. Een bijzonder en blijvend cadeau (je wordt tenslotte maar één keer een), een mooie muts, een taart met slagroom, slingers, ballonnen, familie en vrienden.

Advertentie

Het feestvarken zelf kijkt ons verbaasd en een beetje bang aan. Van hem had het waarschijnlijk allemaal niet gehoeven. Zelf beleef ik mijn hele bevalling weer opnieuw en bedenk me hoeveel er het afgelopen jaar veranderd is, hoe bijzonder het is dat dit kleine mannetje een jaar geleden voor het eerst op mijn buik lag, dat we allemaal gezond zijn en dat de tijd zo snel gaat.

Geschreven door

Hilde Tholen

Het leven vieren

Inmiddels is hetzelfde kleine mannetje vier, heeft hij er twee broertjes bij en zijn we heel wat verjaardagen verder. Feike en Dries weten inmiddels wat ze wel en niet willen op hun feestje. En omdat we de smaak van de feestjes tegenwoordig helemaal te pakken hebben, geven we dit jaar ook een meterborrel voor Feike. Want wij mogen hem dan al heel groot vinden, de meter heeft hij nog niet aangetikt en de twee meter gaat hij (mede dankzij zijn twee kleine ouders) waarschijnlijk nooit halen. Het leven moet je vieren!

Commercieel – Hema – Offer – Kinderjassen

Kinderjassen

Gevoerde roze kinderjas met capuchon
Shop nu