Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5 fantastische zomervakantie-uitjes (deel 1)

De zomer is het seizoen bij uitstek voor leuke dagjes weg met the family. Alle Kidsproof-collega’s verzamelden hun aanraders qua zomervakantie-uitjes en de komende drie weken delen we ze met je!

Advertentie

Nu hoef je alleen nog maar te kiezen… Of niet, natuurlijk.

Geschreven door

Alwiene Waals

 1. Dikkie Dik speurtocht

  ‘Joehoe, kat, waar zit je!’ Zin om dat keihard door een statige paleistuin te roepen? Doe deze zomer dan de vernieuwde Dikkie Dik-speurtocht van Paleis Soestdijk in Baarn. Mét knutselochtenden, ranja en koek. Check ook de kindermatinees van De Waanzinnige Boomhut, Dirk Scheele, Dikkie Dik en Nijntje.

 2. Zomerworkshop Rijksmuseum

  Ook geweldig zijn de tuinen van het Rijksmuseum in Amsterdam. Die staan deze zomer vol met vrolijke beelden van de Franse kunstenaar Jean Dubuffet. Wie spontaan de artiest in zichzelf voelt opborrelen, mag aan de slag met reuzeblokken om ook een beeld te maken. Ook fijn: het is gratis!

  Advertentie
 3. Kanonnen in Madurodam

  We spoelen even terug naar de zeventiende eeuw. Stap aan boord van De Vergulde Bever en vaar naar Nieuw Amsterdam, de stad die nu New York heet… Durf jij een kanon af te vuren? Beleef een bijzondere periode uit onze geschiedenis met deze nieuwe attractie in Madurodam in Den Haag.

 4. Stripfiguren komen tot leven!

  Hét indoor pretpark in Antwerpen is Comics Station Antwerp. Weggeflitst worden in de Teletijdmachine van professor Barabas, een feestje bouwen met de Smurfen in het bos of net als Lucky Luke sneller schieten dan je schaduw: het kan er allemaal.

  Advertentie
 5. De Museumkidskaart!

  Met de Museum Kidskaart wordt het sowieso een te gekke zomer. Dino’s kijken, of vliegtuigen, of de Nachtwacht, of coole foto’s, of zelf toffe experimenten doen: als je wilt kun je elke dag iets onvergetelijks beleven. Doe je kinderen een plezier en geef ze 400 musea cadeau.

Alwiene Waals

Alwiene Waals blogt voor Kidsproof.nl over de leukste uitjes en kinderactiviteiten in Nederland. Samen met haar zoontje Sam verkent ze de nieuwste speeltuinen, pretparken, musea, koffie-places en kidsproof-restaurants. Ze hebben een gedeelde passie voor films, lekker eten en reizen en vinden zo altijd weer een leuk nieuw plekje om in de Kidsproof-blogs te delen.