Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Koken voor ‘t hele gezin met het nieuwe Ouders van Nu Babykookboek

Zeg dag tegen kant-en-klare potjes en aparte maaltijden bereiden voor je kind. Het gloednieuwe Ouders van Nu Babykookboek staat vol lekkere, gezonde én makkelijke recepten voor het hele gezin. Inderdaad: die dus geschikt zijn voor je baby of dreumes, maar óók voor jou. Bestel nu met korting!

Leren eten is een rollercoaster voor je baby, maar ook spannend voor jou. Want wat mag hij hebben? Hoeveel geef je hem? En welke smaken combineren goed met elkaar, zodat je kind zonder morren zijn minimaaltijd naar binnen werkt?

Advertentie

Het liefst willen we natuurlijk allemaal dat onze kinderen opgroeien tot alleseters, maar hoe doe je dat én hoe houd je het vol in je drukke weekschema? Het scheelt nogal wat tijd als je niet twee keer hoeft te koken en inkopen doen. En dat is precies hoe we het met de recepten in dit kookboek aangepakt hebben: met de ingrediënten van ‘de grote pot’ maak je ook een bordje voor je baby (vanaf 6 maanden) en alles staat binnen 30 minuten op tafel. Even snel een potje in de magnetron opwarmen of naast jullie eigen lasagne ook nog een babyproof prakje in de blender maken, hoeft vanaf nu niet meer.

Babykookboek recept

Verrassende recepten

Veel ouders grijpen voor houvast naar basisvoeding uit de eigen jeugd; de meeste kinderen ontbijten bijvoorbeeld met een bruine boterham met boter, kaas en een glas melk. Maar er zijn zoveel leuke andere opties! In dit boek vind je daarom naast de basis, ook verrassende recepten. Van ontbijt tot lunch, diner, tussendoortjes en partyproof-hapjes. Wat dacht je van frambozen-chiapudding, snelle groentekoekjes, pindakaas-banaanflapjacks, lasagnerolletjes of een spinazie-kip-plaattaart? Niemand minder dan de Britse momfluencer Rebecca Wilson, bekend van het succesvolle @whatmummymakes, ontwikkelde de recepten.

Familyproof maaltijd

Of je nu samen aan tafel zit met je baby die met zes maanden start met zijn eerste hapjes, je peuter die wil spelen met zijn eten of samen met je partner tijd aan tafel wilt doorbrengen; voor elk gezinslid vind je in dit boek een heerlijk recept. Ook handig: er staan voedingsschema’s in en een ingrediëntenlijst voor je voorraadkast, zodat je altijd de basics in huis hebt om een familyproof maaltijd op tafel te zetten.

Bestel met gratis verzending

Trek gekregen? Bestel het Ouders van Nu Babykookboek (uitgeverij Kosmos, €20,99) nu met gratis verzending, via boekenwereld.com/oudersvannu. Gebruik de kortingscode 904-11148.