Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Moeder deelt briljante hack waardoor verschonen véél makkelijker wordt

Sommige hacks zijn zo eenvoudig, dat je nauwelijks kunt geloven dat je ze niet kende. Een moeder deelt dit simpele trucje waarmee je kind een stuk stiller blijft liggen tijdens het verschonen. Hoera, geen luierstrijd meer!

Verschonen, het lijkt zo makkelijk. Als je baby net geboren is gaat het nog wel, maar als hij beweeglijker wordt, kan het een flinke strijd zijn. Zie die luier maar eens om te krijgen als je kind niet stil wil liggen en met zijn armen in het wildeweg maait of probeert om te draaien. Erin Bies, moeder van twee, stuitte op een filmpje waarvan ze zou willen dat ze ‘m eerder had gezien. Er blijkt een heel simpel trucje te zijn waarmee je de armen van je kind bij elkaar houdt en je dus een stuk makkelijker zijn luier verschoont.

Advertentie

Babypoep: wat is normaal?

Lang leve de romper

De romper is vanaf nu jouw favoriete kledingstuk: daarmee zorg je ervoor dat je vrijwel ongestoord de luier kunt verwisselen. Plaats de armen van je baby plat tegen zijn lichaam. Vouw de onderkant van de romper omhoog, over zijn armen heen. Pak de achterkant van de romper erbij en maak de drukknoopjes vast. Zo kan hij zijn armen niet meer bewegen en is het wegslaan van die luier voorgoed verleden tijd, plus omrollen is een stuk lastiger. Zo simpel, en zo briljant!

Het onderstaande filmpje laat zien hoe je het doet: 


Lopen er nog goede luieraanbiedingen momenteel? Bekijk ’t hier!

Geniale hack

Erin heeft de hack niet zelf bedacht, maar zo vond de hack zo geniaal dat ze het op haar socialmedia deelde. Binnen een mum van tijd werd haar video meer dan vijf miljoen keer bekeken en ruim 200.000 keer gedeeld. De moeder snapt wel waarom: ‘Dit had ik willen weten toen ik een jonge moeder was,’ aldus Erin tegen de website Romper.com.

Artikelen van Ouders van Nu ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Romper.com – Beeld: Shutterstock