Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Ouders hebben een groot gezin vanwege hun sterrenbeeld
door

Dit is hét ideale aantal kinderen op basis van je sterrenbeeld

Natuurlijk, kinderen neem je niet, die krijg je. Als je geluk hebt! Maar mochten we het (theoretisch) voor het kiezen hebben, dan past bij elk sterrenbeeld een bepaald aantal het beste. Nieuwsgierig of de astrologie klopt voor jou? Lees dan snel verder!

Advertentie

Heel serieus nemen dit? Natuurlijk niet! Lollig om te lezen en soms verbazingwekkend herkenbaar? Wij vinden van wel!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Ideaal aantal kinderen: 1

Een Waterman zit vol energie en wil altijd de hort op. Veel op de bank hangen is niet zo aan jou besteed. Lekker opgaan in je eigen dagdromen vind je dan weer wél fijn. Om dit allemaal onbelemmerd te kunnen blijven doen, is één kind waarschijnlijk het meest ideaal.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Ideaal aantal kinderen: minstens 5

Vissen zijn gevoelig en houden enorm van de onschuld van kinderen. Net zoals een echte vis heb je het liefst een hele school kleintjes in je kielzog. Ze zullen nooit iets tekortkomen: jij brengt ze met zachte hand en onvoorwaardelijke liefde groot.

Ram (21 maart – 19 april)

Ideaal aantal kinderen: veel!

Rammen kunnen behoorlijk impulsief beslissen. Maar dat hoeft geen probleem te zijn, want ze hebben ook een vechtersmentaliteit en krijgen veel voor elkaar. Jij kunt elke uitdaging van het ouderschap aan, hoe groot je gezin ook is.

Advertentie

Stier (20 april – 20 mei)

Ideaal aantal kinderen: 2

Stieren zijn geduldig en verzorgend van aard. Ze zijn dan ook geweldig met jonge kinderen. Maar als een Stier meer kinderen dan armen heeft, is het al gauw te veel en voelt hij/zij zich overdonderd. Met twee kun je ze de aandacht geven die je wilt.

Lees ook: Dit zegt jouw sterrenbeeld over jou als moeder

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Ideaal aantal kinderen: tweelingen

Tweelingen zorgen graag voor anderen en hebben een voorliefde voor grote aantallen. Laat ze bij jou gerust per twee komen. Hoewel het je soms ontbreekt aan geduld, vind je het leuk om je kinderen alles te leren. Bij jou worden het allemaal Einsteins.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Ideaal aantal kinderen: 2

Kreeften kunnen snel wat overprikkeld en chagrijnig worden. Tegelijkertijd zijn ze erg verbonden met hun gezin en thuis. Je bent op je best met twee kinderen, die het liefst een paar jaar in leeftijd verschillen. Zo kun je bijleren én bijkomen voor de ‘volgende ronde’.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Ideaal aantal kinderen: 2 – 4

Leeuwen-moeders houden moeiteloos alle ballen in de lucht. Ze zijn echte multitaskers en erg onafhankelijk. Ook hebben ze veel geduld én een sterk moederinstinct. Hun kinderen groeien op tot zelfstandige mensen. Net zoals hun moeder!

Advertentie

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ideaal aantal kinderen: 1

Maagden zijn perfectionistisch en staan vaak wat angstig in het leven. Ze kunnen stressen over elk aspect van het ouderschap. Dan is één kind wel zo rustig. Hoe minder er is om zich druk over te maken, hoe relaxter ze is als moeder. Kind blij, jij blij!

Weegschaal (23 september – 21 oktober)

Ideaal aantal kinderen: 2, 4 of zelfs 6

Weegschaal-moeders vinden eerlijkheid en gelijkheid heel belangrijk. Vandaar hun stille voorkeur voor een even aantal kinderen. Het zijn ook goede adoptieouders: ze maken geen onderscheid tussen biologische en geadopteerde kinderen en overspoelen ze met evenveel liefde.

Schorpioen (22 oktober – 21 november)

Ideaal aantal kinderen: een heel dorp!

Hoewel Schorpioenen snel geïrriteerd kunnen raken, ben je prima in staat om een leger kinderen op te voeden. Je bent mentaal sterk en hebt enorm veel liefde te geven. Een Schorpioen-moeder omringt zich het liefst met haar familie en droomt stiekem al van veel kleinkinderen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Ideaal aantal kinderen: 0 – 1

Boogschutters zijn allergisch voor sleur en verplichtingen. Daardoor kan het moederschap best pittig voor ze zijn. Ze hebben meestal genoeg aan één kind, dat ze dan weer wel de hele wereld laten zien, avontuurlijk als ze zijn. Ze zijn ook super als stiefmoeder.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Ideaal aantal kinderen: 3

Steenbokken zijn hartstikke goed in multitasken. Ze combineren een drukke baan rustig met de zorg voor drie kinderen. En het fijne is: haar kinderen helpen maar al te graag mee in het huishouden, want ze maken hun moeder graag trots.

Check hier de horoscoop van je kind:

Bron: Mom.me – Beeld: Shutterstock


Redactioneel – Offer – Kraamtijd en ontzwangeren

Zorg dat je goed voorbereid bent

Kraampakket
Shop nu