Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

4 kinderfoto’s die je niet online moet delen

Het is verleidelijk om alle leuke plaatjes van je kinderen op social media te zetten. Ga daar zorgvuldig mee om, want je weet nooit wie ze uiteindelijk te zien krijgen. De volgende foto’s kun je beter niet delen.

Advertentie

1. Foto’s van andermans kinderen

Elke ouder denkt anders over het delen van foto’s van hun kind(eren) op social media. Hou hier rekening mee als je bijvoorbeeld foto’s van een schoolreis of verjaardagsfeest op Facebook wilt zetten. Vraag altijd eerst toestemming aan de ouders van kinderen die erop staan.

2. Foto’s van de school van je kind

Plaats vanwege de veiligheid van je kind geen foto’s waaruit blijkt waar hij naar school gaat. Je weet niet wie er allemaal meekijken, voorzichtigheid is op z’n plaats.

3. Foto’s waar je kind bloot op staat

Een schattige foto van je kind in bad, of in z’n nakie in de tuin: hoe onschuldig jij dit ook vindt, er zijn helaas mensen die daar kwade bedoelingen mee kunnen hebben. Houd het blote lijf van je kind weg van social media.

4. Foto’s waar je kind zich voor schaamt

Denk bij het plaatsen van een foto aan het volgende: zou je kind het leuk vinden om zichzelf over een paar jaar zo tegen te komen op internet? Is het antwoord nee, respecteer dit dan en post hem niet.

Advertentie

KIJK OOK: Zo worden je vakantiefoto’s heel origineel 

MEER LEZEN?

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Popsugar.com – Beeld: Shutterstock

Redactioneel – offer – Buggy’s

Redactioneel - offer - Buggy's

Bekijk hier