Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

10 redenen waarom de Stier zo’n fijn sterrenbeeld is

Ja, ze kunnen koppig en lui zijn, maar een echte Stier staat ook stevig met beide benen op de grond en is heel geduldig. Tien redenen waarom het fantastisch is om een Stier(tje) in je leven te hebben.

 1. Onafhankelijk en zelfstandig

  De Stier is een sterk sterrenbeeld, zowel fysiek als emotioneel. Hij vindt het prima om alleen te zijn en doet dingen graag op hun eigen manier. Hij is ook geen volger of pleaser, een Stier gaat gewoon lekker zijn eigen gangetje en laat zich niet snel van z’n stuk brengen.

 2. Veerkrachtig

  Een Stier heeft veerkracht, vastberadenheid en uithoudingsvermogen. Drie sterke eigenschappen die ervoor zorgen dat hij makkelijk weer opstaat als hij ‘omvalt’. Opgeven zul je een koppige Stier niet snel zien doen en ze houden wel van een flinke uitdaging op z’n tijd.

 3. Realistisch en verstandig

  Een Stier is een aardeteken en dat betekent dat hij met beide benen stevig op de grond staat. Hij is geen dromer en laat zich dan ook niet snel iets wijsmaken. Feiten gaan bij hem boven fictie en het is lastig om een Stier op andere gedachten te brengen. Heeft hij zijn zinnen gezet op nóg een koekje? Vergeet het dan maar dat hij in de ‘Ze zijn op’-smoes trapt. 

 4. Goudeerlijk

  Een Stier is goudeerlijk en lekker direct, hij zegt precies wat hij denkt en vindt. Dat komt misschien bot over, maar een Stier bedoelt het altijd goed. Ze hebben het beste voor met hun familie, vriendjes en klasgenoten. Het fijne aan een Stier is dat je altijd precies weet hoe de zaken ervoor staan.

 5. Super loyaal

  Stieren zijn geen allemans-vrienden, maar zoeken alleen vriendjes uit waarbij ze zich goed en veilig voelen. Ze delen hun geheimen ook nooit zomaar, maar kijken eerst of het klikt en ze de ander wel kunnen vertrouwen. Dat kan even duren, maar eenmaal in zijn hart laat een Stier je niet snel meer vallen. Van alle tekens zijn ze het meest loyaal naar hun dierbaren toe.  Tenzij je zijn vertrouwen beschaamd, want een Stier is niet makkelijk in ‘vergeten en vergeven’ en kan dan ook behoorlijk boos uit de hoek komen.

 6. Ruikt leugens van kilometers afstand

  Een leugentje om bestwil gaat er bij je Stier-kind waarschijnlijk niet in. Ze zijn namelijk een kei in het herkennen van leugens en andere onzin. Omdat ze zelf zo goudeerlijk en oprecht zijn, verwachten ze dit ook terug.

 7. Gefocust en vastberaden

  Stieren worden vaak neergezet koppig, maar hun sterke wil is ook heel mooi. Ze zijn vastberaden en echte doordouwers. Een Stier wacht niet tot er een kans voorbij komt, maar gaat er zelf naar op zoek. Heeft hij eenmaal zijn zinnen gezet op iets, dan krijgt hij het voor elkaar ook. Handig tijdens de zwemles, bijvoorbeeld!

 8. Op een Stier kun je altijd rekenen

  Heb je hulp nodig bij het opruimen van speelgoed of het maken van huiswerk? Dan zal een Stier-kind je altijd helpen als je daarom vraagt. En wat ze zeggen, doen ze ook. Fijn, zo’n kleine vriend die altijd klaarstaat!

 9. Ze hebben een gezonde dosis verstand

  Een Stier wordt vaak om advies gevraagd. De reden? Ze beschikken over een flink portie gezond verstand. Ze zijn erg geduldig (niet te verwarren met lui) en kunnen dus ook goed en lang nar je luisteren zonder afgeleid te raken. Een Stier is door zijn nuchtere, geduldige karakter ook goed in in het oplossen van problemen.

 10. Ze weten wat mooi en lekker is

  Stieren staan erom bekend materialistisch te zijn. Dit komt omdat ze geen middelmatigheid in hun leven accepteren. Een Stier heeft oog voor schoonheid en houdt van spulletjes van goede kwaliteit en lekker eten. Je maakt een creatief Stier-kind blijer met een mooie set goede potloden, dan allerlei prullaria van de Action. Stieren houden van het goede leven en maken grootste plannen voor later, waar ze dan vervolgens ook keihard voor willen werken.

Meer over astrologie: