Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Hoofdbeeld

5x de leukste familie-uitjes voor de tweede week van de kerstvakantie

Yes, we hebben nog een hele week vakantie voor de boeg. En er zijn nog zo veel leuke uitjes die je deze week met je kinderen kunt doen. Kies maar!

Advertentie
 1. Schildpadje Sammy

  Sammy Avonturen
  Schildpadje Sammy

  Ga je mee met Sammy? Súpergaaf, indrukwekkend en schattig tegelijk: het kleine schildpadje Sammy is nu te zien in de enorme koepel in Omniversum in Den Haag. Sammy beleeft allemaal spannende avonturen in de oceaan. Deze film is leuk voor alle leeftijden en draait in de vakantie elke dag.

 2. Brandweer Lego

  Brandweer Lego
  Brandweer Lego

  Is jouw kleintje gek op Lego? En op de brandweer? Dan is de Brandweer Lego-tentoonstelling met meer dan 100.000 steentjes in het Veiligheidsmuseum PIT in Almere echt iets voor jullie. En er is ook een leuke puzzeltocht. Tip: neem schaatsen mee, want voor de deur kun je gratis schaatsen. Tot en met 7 januari.

 3. Sprookjeswinterland

  Sprookjeswinterland
  Sprookjeswinterland

  Sprookjeswonderland in Enkhuizen is in de kerstvakantie omgetoverd tot Sprookjeswinterland! Met duizenden lichtjes en heel veel extra activiteiten is dit attractiepark een ontzettend leuk kerstvakantie-uitje voor kids van 2 tot 9 jaar. Tot en met 7 januari geopend.

 4. Muzikaal voorleessprookje

  Speelklok
  Museum Speelklok

  Kom luisteren naar het muzikale voorleessprookje De Sneeuwkoningin bij Museum Speelklok in Utrecht. Zo leuk, tijdens dit winterse sprookje spelen de magische muziekinstrumenten van het museum liedjes uit Frozen. Elke dag om 14.00 uur en doordeweeks ook om 15.00 uur. Als je kind in een prinsessenjurk of prinsenpak komt, krijg je ook nog een mooie poster. Reserveer van te voren je kaartjes om zeker te zijn van een plekje.

  Advertentie
 5. Tropische verrassing met een winters tintje

  Orchideeen hoeve
  Orchideeën Hoeve

  Ben je al eens naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest geweest? Er is een gave jungle vol met papegaaien, vlinders, schildpadden en slangen, een grote overdekte speeltuin én een theatershow, Deze kerstvakantie is het park verlicht met duizenden lampjes én zijn er extra kinderactiviteiten. Een heerlijk binnenuitje.

Er zijn nog véél meer leuke familie-uitjes in de kerstvakantie: kijk op kidsproof.nl voor alle uitjes bij jou in de buurt!

Alwiene Waals

Alwiene Waals blogt voor Kidsproof.nl over de leukste uitjes en kinderactiviteiten in Nederland. Samen met haar zoontje Sam verkent ze de nieuwste speeltuinen, pretparken, musea, koffie-places en kidsproof-restaurants. Ze hebben een gedeelde passie voor films, lekker eten en reizen en vinden zo altijd weer een leuk nieuw plekje om in de Kidsproof-blogs te delen.

Redactioneel – Offer – Zwangerschapskalender

Ben jij al klaar voor de komst van je baby?

Van ledikantje tot babyfoon
Shop nu