Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
6x de leukste kinderwinkels

6x de leukste kinderkleding winkels

De nieuwe collectie hangt nu zo’n beetje overal in de winkels en oh, wat krijg ik er zin in de zomer van! Daarom deel ik in deze blog een paar gave winkeladresjes met jullie.

Advertentie

Geen kleine bijzondere adresjes dit keer, maar juist allemaal grote kinderkleding winkels, waar ze grote collectie van de mooie merken verkopen. Niet de goedkoopste, maar hier kun je altijd wel slagen voor een mooie set!

Geschreven door

Dies Kok

 1. Ko & Flo in Oosterhout

  Ko en Flo Breda en Oosterhout
  Deze winkel is van lokaal winkeltje uitgegroeid tot een winkel met 350m2 vol met leuke merken, een eigen collectie (Like Flo) en regelmatig sample & outlet sales. Ze zijn recent naar een veel groter pand verhuisd, omdat de oude winkel helemaal uit z’n jasje was gegroeid. Ook hebben ze in Breda een ‘girls only’ vestiging geopend.

 2. Kixx Kidswear in Alkmaar

  Kixx Kidswear Alkmaar
  De inrichting van de winkel is een feestje voor kinderen: dat aquarium! Die ondergrondse trein! Ik ben er vooral blij met de fijne medewerkers die je echt goed helpen. Probeer hier maar eens met lege handen thuis te komen!

 3. Room Seven Outlet in Alkmaar

  Room Seven Outlet Alkmaar
  Geen grote winkel, maar wel eentje waar moeders speciaal voor naar Alkmaar komen: de Room Seven Outlet heeft als enige shop exclusief het hele assortiment van Room Seven en Oilily tegen outlet prijzen! Dus als ik in Alkmaar ben, dan moet ik hier echt even langs, dat begrijp je vast…

 4. New Vulto Kidsstore & More in Tilburg

  New Vulto Tilburg
  Op deze plek verwacht je geen bijzondere kinderwinkel, maar eenmaal binnen begrijp je wat ik bedoel. De winkel is behoorlijk groot en ze hebben er bovendien heel goed gebruik gemaakt van de ruimte, waardoor je enorm veel keus hebt uit leuke merken en kleding met een kekke twist!

  Advertentie
 5. Tumble ’n Dry in Amersfoort

  Tumble 'n Dry Amersfoort
  In Amersfoort is eind vorig jaar de allereerste concept store van het Nederlandse merk Tumble ’n Dry geopend. Niet mega groot, maar vlakbij vind je ook de derde Nederlandse winkel van Vingino en een winkel van Name It. Drie fijne Nederlandse merken op een rijtje!

 6. Bastiaansen Modestad in Bavel

  Bastiaansen Modestad Bavel
  Tja, de naam vind ik niet zo aantrekkelijk, maar de collectie is dat wel. Ze verkopen maar liefst 20 leuke kinderkleding merken. En als je ook nog even voor jezelf wilt shoppen, dan kunnen je kinderen in een van de leuke speelhoekjes spelen of plaats nemen in hun eigen bioscoop. Twee vliegen in één klap dus ;-).

Redactioneel – Offer – Spelen en ontdekken

Spelen en ontdekken

Het allerleukste peuterspeelgoed
Bekijk hier