Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

7x geweldige dagjes weg in eigen land voor het hele gezin

Wat gaan jullie doen deze zomer? Blijven jullie thuis, dan zijn alle vrije dagen zo gevuld met deze top uitjes die Kidsproof selecteerde. Van rijden in een mini-jeep tot een bezoek aan Pluk van de Petteflet.

Advertentie
 1. Omniversum

  omniversum
  Hebben jullie je exotische vakantie moeten uitstellen? Al kijkend naar één van de spectaculaire grootbeeldfilms in het Omniversum in Den Haag voelt het alsof je tóch in het buitenland bent. Alle films worden afgespeeld op een indrukwekkend koepelscherm. Voor kinderen is Turtle Adventure over het dappere zeeschildpadje Bunji echt geweldig!

 2. Nationaal Militair Museum

  nmm
  Bij het stoere Nationaal Militair Museum in Soest kan je kind helemaal zelf rondcrossen in een mini-jeep of mini-tank. Ook andere soldatenactiviteiten zoals een tent opzetten, codes kraken en een bootcamp mag hij er uitproberen. Bij minder mooi weer duik je het binnenmuseum in om een F16 te besturen of voor een van de andere leuke activiteiten.

 3. Het Koninklijk Paleis

  koninklijkpaleis
  Als de koning en koningin er niet aan het werk zijn, opent het Koninklijk Paleis in Amsterdam de deuren voor bezoekers. En dit iconische gebouw moet je echt een keer van binnen hebben gezien! Tijdens het bezoek neemt Prins Louis, zoon van Koning Lodewijk Napoleon, jullie mee op een stickerspeurtocht. Altijd fijn: kinderen tot en met 18 jaar hebben gratis toegang.

 4. Kinderboekenmuseum

  kinderboekenmuseum
  De bekendste verhaaltjes voor het slapengaan komen tot leven in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Dolfje, Kikker, Pluk van de Petteflet, Nijntje en andere beroemde figuren uit kinderboeken kunnen niet wachten om je kind te ontmoeten. Tip: het dieren ABC is al leuk voor kinderen vanaf 2 jaar.

  Advertentie
 5. Nederlands Openluchtmuseum

  Nederlands-openluchtmuseum
  Het is alsof je hier in het leven van je overgrootoma stapt, want in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is de tijd stil blijven staan. Je kind kijkt zijn ogen dan ook zeker uit bij de touwslager, tijdens een ritje in de historische tram én in de radmakerij. Ook leuk: op veel plekken zijn live demonstraties van oude ambachten te zien.

 6. Veiligheidsmuseum PIT

  pit
  Wil jouw zoon of dochter later bij de politie of brandweer? In Veiligheidsmuseum PIT in Almere krijgt je kind alvast een voorproefje van dit dappere werk. Ook kan hij er spannende games, een PAW PATROL of 112 voertuigen speurtocht doen én een skelterrijbewijs halen.

 7. This is Holland

  thisisholland
  Een 3D-film is al spectaculair, dus dan is een 5D videoprojectie dat zeker. Bij This Is Holland in Amsterdam kun je een virtuele vliegreis maken over dé hotspots van Nederland. Net echt, want je voelt onderweg de wind door je haren en ruikt de tulpen. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en minimaal 100 cm lang.

Tip: kijk op www.kidsproof.nl voor fijne zwemplekjes en strandjes bij jou in de buurt.

Advertentie

 

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend

Commercieel – Hema – Offer – Zwangerschapshemd

Zwangerschapshemd

Rekt 9 maanden met je mee
Vind je hier