Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

7x kleinschalige speel- en pretparken voor peuters en kleuters

Lekker de hele dag buitenspelen! Kidsproof.nl verzamelde 7 kleinschalige speel- en pretparken die perfect zijn voor gezinnen met jonge kinderen. Goed om te weten: bij veel parken moet je nu van tevoren wel even online reserveren.

 1. Land van Fluwel

  speelpark

  De frisse zeelucht opsnuiven vanaf de uitkijktoren en daarna op speelavontuur door het park. Land van Fluwel in Sint Maartenszee is een heerlijke plek om buiten te spelen. Kom je met een kleintje? Speelplaats ‘Het Kleine Land’ is speciaal voor klauterkabouters vanaf 1,5 jaar.

 2. Amusementspark Tivoli

  Kidsproof Tivoli

  Dit vrolijke amusementspark in Berg en Dal is al leuk voor kinderen vanaf 2 jaar. Met attracties zoals botsboten, een luchtkussen, trampolines en midgetgolfbanen vliegt de dag voorbij. Is het slecht weer? Dan kun je terecht in de binnenspeeltuin.

 3. Speelpark Oud Valkeveen

  Speelpark-oud-valkeveen-kidsproof

  Zo’n speeltuin waar alle kinderen van dromen vind je in Naarden. Speelpark Oud Valkeveen heeft speel- en klimtoestellen, een theater, een eigen strand en grappige attracties zoals de vliegende bijtjes. Ideaal voor peuters en kleuters dus!

 4. Speelpark de Swaan

  Speelparkswaan-kidsproof

  Met maar liefst vijf speeltuinen is Speelpark de Swaan in Langedijk dé plek voor een dagje buitenspelen. Voor de kleintjes is het Liedjesland een aanrader: hier komen bekende kinderliedjes tot leven. Ook handig: je mag je eigen eten en drinken meenemen.

 5. Pretpark de Valkenier

  pretpark-valkenier-kidsproof

  In het charmante Valkenburg ligt het leuke familiepark De Valkenier. De Cobra waterglijbaan, de Piratenboot en alle andere attracties zijn geschikt voor (jonge) kinderen, voor volwassenen én voor opa en oma.

 6. De Orchideeën Hoeve

  orchideeenhoeve-kidsproof

  Slingeren langs tropische bomen en spelen met water en zand. In het Mangrove Speelparadijs van De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest voelt jouw kleuter zich een echte ontdekkingsreiziger. Tip: neem een setje droge kleren mee voor onbezorgd speelplezier.

 7. Plaswijckpark

  plaswijckpark-kidsproof

  Soms kun je gewoon niet kiezen. Wordt het een dagje varen, naar de speeltuin of naar de dieren aaien? Plaswijckpark in Rotterdam is het allemaal in één. Het is ook zeker de moeite waard om eens de plattegrond te bekijken, want ze hebben echt veel leuks!

Meer leuke uitjes in de buitenlucht vind je op www.kidsproof.nl!

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend