Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Vakantie winter met kinderen

7x originele huisjes voor een weekendje weg

Tijdens een weekend of midweek weg in de winter wil je natuurlijk op en top knusheid. In deze originele vakantiehuisjes in Nederland zitten jullie lekker warm. Kidsproofvakantie.nl verzamelde 7 overnachtingsadressen die net een beetje anders zijn én waar het heerlijk vertoeven is met kinderen.

Advertentie
 1. De Toverberg

  De Toverberg
  Ruim, volop natuur en houten vakantiehuisjes. Het bungalowpark de Toverberg in Ermelo staat vol met bijzondere accommodaties. Als je op zoek bent naar iets origineels is het ‘houten zwijn’ een aanrader. Deze houten bungalow is gebouwd in de vorm van een zwijn en is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Handig: vanaf de veranda lopen de kinderen zo naar de speeltuin.

 2. Camping Torentjeshoek

  Camping Torentjeshoek
  Het is moeilijk kiezen; wil je hoog in de bomen slapen óf wakker worden in een stoere legertruck? Op Camping Torentjeshoek in Dwingeloo kun je heerlijk kamperen óf overnachten in een uniek vakantiehuisje. En dat laatste is in de winter wel zo lekker. De meest bijzondere accommodaties vonden wij de omgebouwde legertruck of de luxe Boomhut XXL.

 3. Vakantiepark ’t Rheezerwold

  Vakantiepark ’t Rheezerwold
  Overnachten als de koninklijke familie? Op 5-sterren Vakantiepark Rheezerwold in Hardenberg kun je een 10 persoons kasteel huren! Liever wat kleiners? Het park heeft ook gezellige chalets en outdoorlodges waar je kunt opwarmen na een duik in het binnenzwembad.

 4. De Reeënwissel

  De Reeënwissel
  Als je goed kijkt, zie je een indrukwekkende boomhut tussen de bomen van het Drents Friese Wold. Daar willen de kinderen vast heel graag logeren! De houten Boomhut XXL op Camping de Reeënwissel in Hoogersmilde is geschikt voor vier personen en heeft een eigen touwbrug en veranda tussen de boomtoppen.

  Advertentie
 5. Vakantiepark ’t Akkertien

  Vakantiepark ’t Akkertien
  Een vakantie in het waterrijke natuurgebied Weerribben en Wieden is het hele jaar rond een aanrader. Als helemaal als je kiest voor een bijzondere overnachting op Vakantiepark ’t Akkertien. Hier kun je namelijk slapen in een omgebouwde helikopter die midden in de vijver staat. Je kan er dus alleen komen met een pontje. Super origineel!

 6. Vakantiepark de Vreemde Vogel

  Vakantiepark de Vreemde Vogel
  Een beetje vreemd is juist leuk! Het buitenhotel van de Vreemde Vogel in Vlaardingen staat vol met gekke huisjes en grappige accommodaties. Je kunt er een dutje doen in een vliegtuig, wakker worden in een caravan op hoge poten, slapen in een lanceerstation en wegdromen in een brandweerwagen.

 7. Camping Geversduin

  Camping Geversduin
  Lekker uitwaaien in de Noord-Hollandse duinen en daarna opwarmen in een boomhuisje, strandhuisje of hobbithuisje op Camping Geverduin. Dat hobbithuisje is wel heel uniek, want het zit verstopt onder een heuvel en heeft een grappige ronde deur. Alsof het zo uit een sprookje komt!

Meer leuke kindvriendelijke vakantiehuisjes en vakantieparken vind je op www.kidsproofvakantie.nl!

Advertentie
Redactioneel – Offer – kindertablet

Kindertablet

Met ouderlijk toezicht
Bekijk hier