Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
8 wereld uitjes tijdens de kerstvakantie

8 wereld-uitjes tijdens de kerstvakantie

De kerstdagen zitten er al op, maar de vakantie is net begonnen! Tijd genoeg om van alles te ondernemen met je kind. Samen met mijn Kidsproof-collega’s heb ik een aantal wereldse activiteiten en prachtige shows op een rij gezet.

Advertentie
 1. Africa by Light

  Africa by Light
  Tijdens Africa by Light – The Fantasy Edition in Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek) wandel je door een fantasiewereld vol imposante, kleurig verlichte dieren.

 2. Schiphol 100 jaar!

  Schiphol 100 jaar
  Hoe in een doodgewoon weiland een hightech vliegveld ontstond: leer alles over Schiphol bij deze tentoonstelling in het Amsterdam Museum. Of ga zelf aan de slag bij de douane of de verkeersleiding.

 3. Energie op zee

  Maritiem museum Offshore Experience
  Waan je op een platform tussen metershoge golven bij de Offshore Experience in het Maritiem Museum in Rotterdam. Zo leer je hoe er op zee wordt gewerkt aan energiewinning. Haal jij die heli binnen bij windkracht 10?

 4. Speuren en schilderen

  Speuren en schilderen Van Gogh museum
  Ontdek met een speurtocht of familierondleiding het verhaal achter Vincents beroemde schilderijen in het Van Gogh Museum. En daarna zelf aan de slag bij de kinderworkshop!

  Advertentie
 5. Carnaval overal

  Afrika museum
  Bij Carnaval Wereldwijd in het Afrika Museum in Berg en Dal kun je een leuke barcode-tour doen: scan je kaartje bij de zuiltjes en beantwoord vragen! Zo pik je van alles op over kostuums, praalwagens en andere carnavalstradities.

 6. Freek en Frans

  Rijksmuseum Freek Vonk
  Hoe poept een luipaard? Zijn er giftige hagedissen in Brazilië? Doe de audiotour van Freek Vonk bij de tentoonstelling Frans Post, dieren in Brazilië in het Rijksmuseum. Dan weet je wat er klopt van de tekeningen van de 17-eeuwse kunstenaar Frans Post. En doe samen het leuke multimedia familiespel!

 7. The Serengeti

  The Serengeti
  Een van de mooiste films ooit in het Omniversum in Den Haag: Africa: The Serengeti. Kijk mee hoe zebra’s, giraffen, leeuwen en andere dieren de regen achterna reizen op zoek naar voedsel. Indrukwekkend!

 8. Word even Tsarina

  Hermitage tsarina
  Nu te bewonderen in Hermitage Amsterdam: de kroon, juwelen en kunst van de Russische tsarina Catharina de Grote. Ontdek het 18-eeuwse hofleven met een kinderspeurtocht en kunstworkshop.

  Advertentie

Bezoek in de kerstvakantie een museum, word museuminspecteur en je maakt kans op te gekke prijzen. Zoals een iPad-mini of kaartjes voor De Kleine Sneeuwman!

Commercieel – Hema – Offer – Peuter dekbedden

Peuter dekbedden

Een zacht, katoenen dekbedovertrek
Shop nu