Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
9x op stap in de kerstvakantie

9x op stap in de kerstvakantie

Nu al zin om er in de kerstvakantie lekker met de kinderen op uit te gaan? De voorpret wordt alleen maar groter met deze superleuke tips van mijn Kidsproof-collega’s.

Advertentie
 1. Coppelia

  Coppelia
  Een klassiek decemberuitje: naar Het Nationale Ballet in Amsterdam. In deze fantasierijke familievoorstelling (prachtige kostuums en decors!) neemt Zwaantje het op tegen de mysterieuze Coppelia om haar grote liefde Frans niet te verliezen.

 2. Let’s YouTube

  Beeld en Geluid
  Leer deze vakantie alles over YouTube, test je kennis over de effecten van filmpjes en maak je eigen video bij Beeld en Geluid in Hilversum. Deze maand is het thema ‘music’ en in januari ‘fashion’. Vloggen maar!

 3. (H)eerlijk kerstfeest

  Heerlijk kerstfeest
  Op stadslandgoed De Kemphaan in Almere is van alles te doen, zoals een kerstpuzzeltocht en apen kijken bij Stichting AAP. En daarna lekker (allergenenvrij) aan tafel bij Kip&Ei restaurant Dubbel-Op.

 4. Kerstival

  Kerstival
  Zelf al schommelend sneeuw maken, een peperkoekhuisje bouwen, meedoen met de kerstquiz: dit winterfeest in Museum Catharijneconvent in Utrecht is één en al verwondering met veel sfeervolle lichtjes, muziek en dennengeur.

  Advertentie
 5. Magische lichtjes

  Magische Lichtjes Madurodam
  Tijdens de Winterweken in Madurodam in Den Haag geniet je van winterse tafereeltjes, de Kerstman, een speurtocht en meer leuke activiteiten. En van wel 50.000 twinkelende lichtjes… wow!

 6. Magie van Kerst

  Magie van Kerst
  Ga op een spannende ontdekkingsreis door Kasteel de Haar bij Utrecht! Zoek de aanwijzingen en ontrafel de geheime code van het kerstrecept…

 7. Jingle Bells

  Jingle Bells
  Een ‘stille nacht’ wordt het niet op 27 en 29 december in Het Concertgebouw in Amsterdam. Het dak gaat eraf tijdens dit gezellige kerstconcert! Inhaken en lekker hard kerstliedjes meezingen met de hele familie. Frommermann geeft een Hawaiiaanse versie van Merry Christmas weg en vertelt hoe het ook alweer zit met Rudolf het Rendier.

 8. Winter op het Muiderslot

  Muiderslot
  Op donkere dagen is een kasteel extra spannend. Van 24 december tot met 8 januari kun je op het Muiderslot bij Muiden terecht voor middeleeuwse avonturen, bijzondere verhalen en een mooie tentoonstelling over de kracht van kleur.

  Advertentie
 9. Winterwonderland

  Sprookjes winterland
  Sprookjeswonderland in Enkhuizen is in de kerstvakantie omgetoverd tot een magisch winterrijk. Met extra activiteiten en duizenden lichtjes door het hele park wordt het een betoverende belevenis.

Wist je dat je bij de NS en de andere treinvervoerders gratis kunt reizen tot je 12e? Je hoeft alleen een Kids Vrij abonnement aan te vragen en je kunt op stap. Leuk en handig voor dagjes uit in de kerstvakantie!

Redactioneel – Offer – Luiers en billendoekjes

Luiers en billendoekjes

Bekijk de acties