Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Klein jongetje kijkt naar een kindervoorstelling

Dit zijn de leukste kindervoorstellingen van dit moment

Het theaterseizoen is weer in volle gang! Houd je kind van theater, dans, muziek, of ballet? Bezoek dan zeker eens het theater of de schouwburg en ontdek samen de leukste kindervoorstellingen. Kidsproof verzamelt vijf bijzondere voorstellingen om met je kind te bezoeken.

Advertentie
 1. Familiemusical Dolfje Weerwolfje – De Meervaart Amsterdam

  Alle kleine griezelaars opgelet! Twee puntoren, kleine klauwen en een witte staart… kennen jullie deze jongen die bij maanlicht verandert in een weerwolf? Dolfje Weerwolfje is een spannende familiemusical, gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon. Beleef het verhaal van Dolfje in een musical vol met leuke liedjes, mystieke wezens, tovertrucs en liefdesdrankjes.

 2. Dansvoorstelling Bange Rick (4+) – Stadstheater Arnhem


  Twee waaghalzen en een bangerik op avontuur. Tijdens hun avontuur komt dit drietal steeds meer in de problemen. Hoe gaan ze om met de angst die hierbij ontstaat? Ontdek het bij Bange Rick in Stadstheater Arnhem. Een dansvoorstelling over angsten overwinnen, de kracht in jezelf vinden en zelfvertrouwen hebben. Waarin fantasieën op hol slaan en de bangerik de uiteindelijke held blijkt.

 3. The Sound Of Music – Parktheater Eindhoven

  Do-re-mi, wie kent het niet? Samen lekker meezingen met liedjes uit The Sound Of Music. Een hartverwarmend verhaal over de kracht van liefde in angstige tijden. In Parktheater Eindhoven zijn er op zaterdagmiddag 13 november voor deze voorstelling een blindentolk, live audiobeschrijving en meet & feel. Zo is deze voorstelling toegankelijk voor iedereen met een visuele beperking. En da’s fijn!

 4. Peuterpret – Theater Orpheus


  De mooiste voorstellingen voor de allerkleinsten. Elke derde woensdag van de maand is er Peuterpret bij theater Orpheus in Apeldoorn. Zo beleef je elke maand een superleuke voorstelling met de kinderen. Zij mogen gratis mee! In november is een Kist vol Sintliedjes te zien en in december Het lied van Boom. Naar welke voorstelling gaan jullie?

  Advertentie
 5. Babyconcert – Het Concertgebouw

  Jong geleerd is oud gedaan. Kinderen kunnen niet vroeg genoeg kennismaken met muziek. Bij de kinderconcerten van Het Concertgebouw in Amsterdam neem je je kind mee op een ontdekkingsreis in de wereld van geluiden. Door te luisteren, kijken, zingen en vooral ook mee te doen, leren kinderen geluiden en muziek maken op een speelse manier kennen.

   

  Meer kindervoorstellingen ontdekken? Bekijk ze allemaal op kidsproof.nl

Redactioneel – offer – Buggy’s

Redactioneel - offer - Buggy's

Bekijk hier