Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Kinderfeestje gered dankzij Facebook

De Australische Taenon zou afgelopen week met vriendjes zijn 4e verjaardag vieren. Moeder Rachelle Briannan organiseerde daarom voor haar zoon zijn allereerste partijtje bij McDonald’s. Dat plan leek echter volledig in het water te vallen toen vrijwel alle ouders vlak voordat het feestje zou beginnen, afbelden.

Vriendschap

Rachelle zat met de handen in het haar. Haar zoontje Taenon begon net door te krijgen wat vriendschap eigenlijk is en ze had 12 van zijn vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd voor het feest. De een na de ander zegde af of reageerde überhaupt niet op de uitnodiging.

Advertentie

Facebook

Ze plaatste wanhopig een emotioneel bericht op de Facebook-pagina Midnight Mums waarin ze haar verhaal deed en haar ongenoegen uitte. Ze schreef: ‘Ik zit in mijn kamer zachtjes te huilen. 12 kinderen nodigde ik uit voor mijn zoons kinderfeestje, maar ze hebben allemaal afgezegd of reageren niet. Mijn zoontje is net 4 geworden en dit is voor het eerst dat hij beseft wat vriendjes zijn.’ Dat bericht bereikte al gauw veel andere gezinnen. 30 moeders kwamen samen met hun kinderen naar McDonald’s om de jarige job alsnog flink in het zonnetje te zetten.

ZIE OOK: Meisje krijgt mooiste verjaardagscadeau ooit

Brandweerwagen

Als de kers op de verjaardagstaart had ook het lokale brandweerkorps het verhaal opgevangen en kwamen zij speciaal naar de kinderen toe om de verjaardag onvergetelijk te maken: alle kinderen kregen een kijkje in een echte brandweerwagen. Tot slot doneerde een onbekende persoon ook nog eens een aantal nummer 4-ballonnen.

Kinderfeestje gered dankzij Facebook - brandweer


Auteur: Noortje Molenaar – Bron: Libelle/Metro – Beeld: Facebook