Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

16x milestones die je zeker op camera moet vastleggen

Het eerste jaar van je baby is een aaneenschakeling van mijlpalen. En het is misschien moeilijk te geloven, maar die ga je nooit allemaal onthouden. Zorg daarom dat je van deze zestien waardevolle momenten sowieso een foto of filmpje maakt.

Advertentie
 1. Eerste huid-op-huid contact

  Ook al sta je er zelf misschien niet al te florisant op, een foto van het eerste moment dat je je baby tegen je aan houdt mag niet ontbreken.

 2. Eerste keer voeden

  Of je nu de fles of borstvoeding geeft, de eerste keer dat je je baby voedt is pure magie.

 3. Met een grote knuffel

  Een foto om het eerste jaar een paar keer te herhalen met telkens dezelfde knuffel, zo zie je pas goed hoe snel je baby is gegroeid in een paar maanden tijd.

 4. Voedselexperiment

  Of hij het nu geweldig vindt of juist heel vies, de reactie op het gezicht van je baby op de eerste hapjes is gegarandeerd hilarisch. Vanaf wanneer geef je je baby zijn eerste hapjes?

  Advertentie
 5. Pruillip

  Niets zo schattig als pruillipjes bij een baby. Vastleggen dus!

 6. ‘Dronken’

  Het ‘dronken’ gezicht van je baby, nét nadat zijn melk op heeft. Goed gevoed en half in coma ligt hij er ultiem gelukkig bij.

 7. Mutsje op

  De eerste winter kan een lekkere warme muts niet ontbreken op het kleine hoofdje van je baby.

 8. Kleine voetjes

  Zo schattig en zo fotogeniek!

 9. In z’n slaap

  Je hebt vast al een foto van je lachende baby als hij wakker is, maar ook in zijn slaap komt dat schattige lachje voorbij.

  Advertentie
 1. Drama

  Het breekt je hart als hij echt moet huilen, maar er komt dat moment dat hij doorheeft dat huilen ook gewoon een maniertje is. Dus zodra hij alle drama uit de kast trekt, is dat jouw cue om je camera erbij te pakken.

 2. Als hij je vinger pakt

  Over een paar jaar ben je echt vergeten hoe klein zijn vingertjes op dit moment zijn. Dus zorg dat je een foto hebt van het moment dat hij je vinger pakt. Of die van opa of oma, lijstje eromheen en je hebt ook meteen een heel makkelijk cadeautje.

 3. Spetterend in bad

  Als je baby dit eenmaal ontdekt heeft, wordt in bad gaan een feestje.

 4. Babybillen

  Wie wist dat babybillen zo schattig zijn.

 5. Leren klappen

  De eerste keer dat hij zich realiseert dat hij met zijn handen ook kan klappen is zo grappig en zeker een filmpje waard.

 6. Ingepakt

  Met dikke sokken in z’n snowboots, een sneeuwpak, muts op en handschoenen aan is bewegen bijna niet meer mogelijk. Say cheese!

 7. Uitgeteld

  Baby’s vallen op de meest vreemde momenten en gekke plekken in slaap. En als hij dat doet, kun je er maar beter een foto van maken. Heb je ook iets om naar te kijken als hij ’s nachts niet in slaap wil vallen. Mijn baby wil niet slapen, wat nu?

Bron: Today’s Parents Beeld: Shutterstock

Redactioneel – Offer- Boek ouderschap

Boek ouderschap

Alles over de ontwikkeling in de eerste 18 maanden
Shop nu