Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
shutterstock_310945214

8 muziekuitjes waar je blij van wordt!

Muziek, welk kind wordt daar nou niet vrolijk van? Het is dan ook niet zo gek dat er heel veel leuke dingen voor kinderen rondom muziek te doen zijn. Festivals, voorstellingen, noem maar op. Hier een paar toppers op een rij!

Advertentie
 1. Hoogte80 Festival
  1 Hoogte80

  Tijdens het hemelvaartsweekend kun je met het hele gezin in een van de mooiste stadsparken van Arnhem genieten van toffe muziekoptredens en theatervoorstellingen. Op podia in tenten en in de openlucht treden allerlei bands en theatergezelschappen op. Leuk voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Voor hen is er van alles te doen en beleven.

 2. Moederdagconcert
  2 Moederdagconcert

  In het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum wordt op 14 mei een speciaal Moederdagconcert gehouden. Met mooie, liefdevolle liedjes waar moeders een warm hart van krijgen. Helemaal als de kinderen aan het eind van de voorstelling zelf hun moeder mogen toezingen.

 3. Lepeltje-Lepeltje
  3 LepeltjeLepeltje

  Het Weizigtpark in Dordrecht staat tijdens het hemelvaartsweekend in het teken van proeven en luisteren. Tijdens Lepeltje-Lepeltje spelen bands en dj’s de heerlijkste muziek en kun je ondertussen genieten van lekker eten. Voor de kleinste bezoekers is er elke dag een speciaal kinderprogramma met workshops, theater en gekke knutselactiviteiten. Leuk!

 4. Sylphide’s Belofte
  4 Sylphide's

  Dit prachtige gedanste sprookje gaat over beloftes nakomen en keuzes maken. De spannende familievoorstelling vol dans, muziek, spel en video duurt 35 minuten, en aansluitend is er voor kinderen een 25 minuten durende workshop op het toneel. Het stuk wordt opgevoerd in Theater aan het Spui en Theater Bink36 in Den Haag.

  Advertentie
 5. Kinderkaravaan
  5 Kinderkaravaan

  Dit festival in Alkmaar brengt een verrassend programma rondom het thema De Nieuwe Wereld. Van 25 mei t/m 5 juni kun je naar theatervoorstellingen, meedoen aan workshops en doe-activiteiten, genieten van muziek en meer. Wat dacht je van de theatrale groenteproeverij Soepmonsters? Een bijzonder restaurant waar je zittend in badkuipen gekke, lokale groenten geserveerd krijgt… dat wil je toch meemaken?

 6. Buitenkunst Randmeer
  6 Buitenkunst Randmeer

  Zin in een muzikale minivakantie? Buitenkunst organiseert in het voorjaar en de zomer op terrein De Wilgen bij Dronten geweldige workshopweekends en -weken op het gebied van muziek en zang, dans, theater, beeldende kunst en schrijven. Voor kleuters (3-5) en kinderen (6-11) is er een eigen programma op aparte plekken op het terrein en terwijl zij zich daar onder begeleiding van professionals vermaken, kunnen de ouders hun eigen workshops volgen. En dan nog lekker kamperen ook!

 7. Museum Speelklok
  7 Museum Speelklok

  Wij van Kidsproof zijn fan van Museum Speelklok in Utrecht! Stap in de wondere wereld van zelf-spelende muziekinstrumenten en laat je verrassen door vrolijke muziek. Ontdek de verhalen achter alle instrumenten: van het kleinste speeldoosje tot de grootste dans- en draaiorgels. De speurtocht met Orgelaapje Toon is ook echt een aanrader!

 8. Kids ’n Billies
  8 Kids 'n Billie

  Op zaterdag 17 juni is er in Openluchttheater de Goffert in Nijmegen een echt rock-’n-roll-festival voor het hele gezin: Kids ‘n’ Billies. Op twee podia treden allerlei artiesten op en voor kinderen zijn er o.a. workshops, een zweefmolen, hoelahoepen, suikerspinnen en popcorn eten of laat een echte vetkuif in je haar maken! En anders is tattoos en petticoats tellen in het publiek ook een leuk spelletje.

  Advertentie

Enthousiast geworden en nu op zoek naar muziekles? Kijk op kidsproof.nl voor een overzicht bij jou in de buurt.

Commercieel – Hema – Offer – Kinderjassen

Kinderjassen

Gevoerde roze kinderjas met capuchon
Shop nu